ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Περιφέρεια - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ -

Σύσκεψη για τον τουρισμό στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Συζητήθηκε η εικόνα που η Περιφέρεια παρουσίασε την περίοδο του Πάσχα, ενώ εξετάστηκε και ο προγραμματισμός που βρίσκεται στη φάση υλοποίησης

Σύσκεψη για θέματα τουρισμού, συγκάλεσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με τη συμμετοχή της αρμόδιας αντιπεριφερειάρχη Άννας Καλογεροπούλου και συνεργατών.

Συζητήθηκε η εικόνα που η Περιφέρεια παρουσίασε την περίοδο του Πάσχα, ενώ εξετάστηκε και ο προγραμματισμός που βρίσκεται στη φάση υλοποίησης.

Μεταξύ άλλων, εξετάστηκε η προώθηση του νέου τουριστικού διαδικτυακού τόπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου ([url=https://mythicalpeloponnese.gr/]https://mythicalpeloponnese.gr/[/url]), όπως και η διόρθωση ενδεχομένων αδυναμιών που διαπιστώθηκαν αυτό το πρώτο χρονικό διάστημα της λειτουργίας του.

Επίσης, προσδιορίστηκαν οι ημερομηνίες για τις εκδηλώσεις σχετικά με τον αλιευτικό τουρισμό, καθώς και για την επανεκκίνηση της λειτουργίας των τουριστικών περιπτέρων, στον Ισθμό και την Σπάρτη.

Τέλος, οριστικοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις που θα γίνουν μέσα στον Μάιο, σε κατ’ εξοχήν τουριστικές περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με αφορμή και το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου.

ΚΟΡΥΦΗ