ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ
Συνελήφθη  στο Κιάτο, o 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας

Συνελήφθη  στο Κιάτο, o 63χρονος παιδόφιλος της Ομόνοιας

αφότου αφέθηκε ελεύθερος, έφυγε από την Αθήνα και μετέβη σε σπίτι που διαμένει η μητέρα του στο Κιάτο

Ο 63χρονος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αφότου αφέθηκε ελεύθερος, έφυγε από την Αθήνα και μετέβη σε σπίτι που διαμένει η μητέρα του στο Κιάτο. Εκεί, χθες (13/6) το βράδυ οι αστυνομικοί προχώρησαν σε κατ' οίκον έρευνα, κατά την οποία εντοπίστηκε μικροποσότητα ναρκωτικών, με αποτέλεσμα να συλληφθεί εκ νέου. Πλέον κρατείται στην Ασφάλεια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στην κατοχή του βρέθηκε ένα ναρκωτικό χάπι και εντός της ημέρας αναμένεται να μεταφερθεί στα δικαστήρια Κορίνθου.

Με βαρύ ποινικό παρελθόν ο 63χρονος παιδόφιλος
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, o 63χρονος είχε συλληφθεί και καταδικαστεί το 1998 για βιασμό. Κατά τις πληροφορίες, ο άνδρας έβαζε αγγελίες σε εφημερίδες με την πρόφαση ότι ζητούσε baby sitter. Όταν οι ενδιαφερόμενες πήγαιναν σπίτι του, εκείνος προσπαθούσε να τις βιάσει.

Μια γυναίκα μάλιστα  δεν κατάφερε να γλιτώσει, καθώς τη βίασε. Στη συνέχεια τον κατήγγειλε και τον συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Ακροπόλεως. Δικάστηκε και καταδικάστηκε για τις πράξεις του.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης με τη 14χρονη την οποία προσπάθησε να αποπλανήσει στην Ομόνοια, η 12χρονη από τον Κολωνό που είχε πέσει θύμα μαστροπείας ανέφερε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 63χρονο, προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο.

Πλέον με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η κατάθεση του 12χρονου κοριτσιού προκειμένου η ανακρίτρια να κρίνει αν θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ