ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - Νερό -

Προχωρά το έργο αξιοποίησης των νερών του Βιολογικού Καθαρισμού της Κορίνθου

Το έργο θα παραδοθεί στο σύνολό του τους επόμενους τρεις μήνες, με την ολοκλήρωση των κλάδων σε Άγιο Γεώργιο και Κουτουμάτσα

Ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος κλάδος του έργου αξιοποίησης νερών του Βιολογικού Καθαρισμού της Κορίνθου για άρδευση στην περιοχή των Εξαμιλίων.

Το έργο θα παραδοθεί στο σύνολό του τους επόμενους τρεις μήνες, με την ολοκλήρωση των κλάδων σε Άγιο Γεώργιο και Κουτουμάτσα.

Ο δήμαρχος Κορινθίων, Βασίλης Νανόπουλος, από τον κλάδο Εξαμιλίων όπου βρέθηκε, ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν και συμβάλλουν στην ολοκλήρωση του δύσκολου αυτού τεχνικά έργου.

«Καταβάλλουμε καθημερινά με τα στελέχη της ΔΕΥΑ, προσπάθειες ώστε το έργο αυτό, που παρουσίαζε πολλά προβλήματα όταν το παραλάβαμε, να συνεχιστεί και φυσικά να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί στους παραγωγούς.»

Από την πλευρά της ΔΕΥΑΚ, ο διευθυντής, Αντώνης Καραμανλής, μίλησε για ένα έργο ζωτικής σημασίας, που θα καλύψει όλη την αγροτική περιοχή του τέως δήμου Κορινθίων, ενώ εξετάζεται, όπως ανέφερε, και η επέκταση σε όλες τις αγροτικές περιοχές του δήμου.

ΚΟΡΥΦΗ