ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - OIKONOMIA - Επιχειρηματικότητα -

Μεγάλη επιτυχία της Κορινθιακής εταιρείας Umami στο Ναύπλιο

Με πρωτοφανή συμμετοχή η επίδειξηΜπαριστικής τέχνης στο Showroomτηςεπιχείρησης

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Ιουνίου,ημερίδα ενημέρωσης για τον καφέ και την μπαριστική τέχνη σε σπουδαστές του ΙΕΚ Ευρωπροοδος, από πιστοποιημένο Baristaτης εταιρείας UMAMI.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ Ευρωπροοδοςπου εξειδικεύεται στην εκπαίδευση επαγγελματιών εστίασης, είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν σημαντικές γνώσεις σε σχέση με τις ποικιλίες καφέ, τη διαδικασία συλλογής και επεξεργασίας και τα διαφορετικά στάδια για την επιτυχημένη παρασκευή καφέ.

Η ημερίδα δεν περιορίστηκε στο θεωρητικό μέρος και οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία και της πρακτικής εξάσκησης, φτιάχνοντας οι ίδιοι καφέ, χρησιμοποιώντας τον υψηλής ποιότητας εξοπλισμό και τα προϊόντα Jacobs.Η εκπαίδευση έγινε στο νέο, πλήρως εξοπλισμένο, showroomκαφέ και ποτού της εταιρείας UMAMIστο Ναύπλιο, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε εκκολαπτόμενους μελλοντικούς επαγγελματίες του χώρου να αποκομίσουν τόσο θεωρητικές γνώσεις όσο και πρακτική τεχνογνωσία.

Η ομάδα της UMAMI, με έδρα το Μπολάτι Κορινθίας, από το 2013 αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο του καφέ και της εστίασης, καθώς εκτός από την εμπορεία καφέ (Jacobs& DE), ποτών και αναλωσίμων, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις, υποστήριξη και σημαντική συμβουλευτική σε νέες τάσεις και προϊόντα της αγοράς, γεγονός που ενισχύει σημαντικά το προφίλ και την ανάπτυξη επιχειρήσεων εστίασης.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται ήδη στους νομούς Κορινθίας , Αρκαδίας καιΑργολίδαςκαι στα πλαίσια της διαρκούς ανάπτυξης και επέκτασής της και υπό την καθοδήγηση της κας Καραντάνη που έχει αναλάβει την επιχειρησιακή και εμπορική διεύθυνση, προχωρεί διαρκώς σε νέες συνεργασίες.

H UMAMIθα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους κκ Στάθη Πουλίτση και Δημήτρη Σούκουλη που ηγούνται του ΙΕΚ Ευρωπρόοδος, καθώς και όλους τους συμμετέχοντες με την υπόσχεση ότι θα είναι δίπλα τους σε κάθε επαγγελματικό τους βήμα-εγχείρημα, παρέχοντας γνώσεις, τεχνογνωσία και συνδράμοντας στην ανάπτυξη ποιότητας των υπηρεσιών εστίασης στην αγορά.

ΚΟΡΥΦΗ