ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ
Κόρινθος: Κινηματογραφική καταδίωξη στο κέντρο της πόλης

Κόρινθος: Κινηματογραφική καταδίωξη στο κέντρο της πόλης

Αστυνομική καταδίωξη στο κέντρο της Κορίνθου όταν 20χρονος άνδρας προσπάθησε να αποδράσει. Συνελήφθη και ο αδελφός του

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία έζησαν κάτοικοι της Κορίνθου που έκαναν την βόλτα τους στο κέντρο της πόλης, το μεσημέρι της Κυριακής. Ένας εικοσάχρονος με χειροπέδες στα χέρια έτρεχε προς την πλατεία Παν. Τσαλδάρη, με τους αστυνομικούς να τον καταδιώκουν.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι συνελήφθη ένας εικοσάχρονος για παραβάσεις του Κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Αρχικά μεταφέρθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, όπου διατάχθηκε η συνέχιση της κράτησης του και η επαναμεταγωγή του την επόμενη μέρα (19/2).

Όμως, κατά την επιστροφή του στο Αστυνομικό τμήμα και συγκεκριμένα Τη στιγμή που έβγαινε από το περιπολικό με χειροπέδες στα χέρια με μία κίνηση του έσπρωξε τους αστυνομικούς και άρχισε να τρέχει προς την πλατεία της περιοχής. Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τον ακινητοποίησαν. Ο εικοσάχρονος πλέον αντιμετωπίζει και κατηγορία για απόπειρα απόδρασης.

Οι αστυνομικοί όμως συνέλαβαν και τον αδερφό του ηλικίας 18ετων καθώς βρισκόταν έξω από το Τμήμα και έβριζε τους αστυνομικούς που υπηρετούν στην Ο.Π.Κ.Ε./Δ.Α. Κορινθίας, σχηματίστηκε αντίστοιχα και γι’αυτόν δικογραφία κατηγορούμενος πλέον για εξύβριση σε βάρος αστυνομικών.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ