ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ
Και η Κόρινθος έστειλε μήνυμα εναντίον της ακρίβειας στην σημερινή απεργία

Και η Κόρινθος έστειλε μήνυμα εναντίον της ακρίβειας στην σημερινή απεργία

Στις ομιλίες τους τόνισαν για το κύμα ακρίβειας που εκδηλώνεται στη χώρα μας με μεγάλη πληθωριστική εξέλιξη στα είδη διατροφής, στη στέγαση που περιλαμβάνει τις δαπάνες για ηλεκτρισμό, θέρμανση της κατοικίας και μεταφορές

Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και στην Κόρινθο  κορυφώθηκαν οι κινητοποιήσεις στο πλαίσιο της Πανελλαδικής απεργίας για την ακρίβεια, που στήριξαν ομόθυμα συνδικάτα και σωματεία σε όλη τη χώρα. Στην σημερινή απεργία συμμετείχαν  εκπρόσωποι κομμάτων , το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου , η ΟΕΒΕ Κορινθίας , εκπαιδευτικοί , υγειονομικοί υπάλληλοι , έμποροι και σωματεία εργαζομένων απο όλη την Κορινθία.

Στις ομιλίες τους τόνισαν για το κύμα ακρίβειας που εκδηλώνεται στη χώρα μας με μεγάλη πληθωριστική εξέλιξη στα είδη διατροφής, στη στέγαση που περιλαμβάνει τις δαπάνες για ηλεκτρισμό, θέρμανση της κατοικίας και μεταφορές.

Σύμφωνα με ειδική θεματική έρευνα της ΓΣΕΕ τα ευρήματα έδειξαν ότι το 70% των εργαζομένων έχει οδηγηθεί σε μεγάλο περιορισμό των δαπανών στα βασικά αγαθά διατροφής.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ