ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ
Επείγουσα Ανακοίνωση για το Νερό στην Κόρινθο από την ΔΕΥΑΚ

Βέλο Βόχα .. «Το παλαιό πεθαίνει και το νέο περιμένει να γεννηθεί»

29/04/2026 - Το Πάσχα πέρασε, η νταλίκα ήρθε στο Βέλο, αλλά το νερό όχι - Ο Δήμαρχος που ξέρει από νταλίκες και κοντέινερ και ο γ.γ. που τον επιτηρεί αν το κάνει καλά - "Ο Αννίβας κοιμάται. Αφήστε μήνυμα" - Τα στελέχη του "γυρνούν στους 5 δρόμους" - Οι "εναλλακτικές προτάσεις" είναι στο "τραπέζι" - Νέοι "παίχτες" κινούνται μεθοδικά στο Βέλο

Λόγω της παρατεταμένης ξηρασίας, των υψηλών για την εποχή θερμοκρασιών, της αυξημένης κατανάλωσης στην πόλη αλλά και της μείωσης της παροχής των πηγών της Στυμφαλίας, και για να μην γίνονται πολύωρες διακοπές υδροδότησης, από το απόγευμα της Τετάρτης 2-10-2024 η υδροδότηση της Κορίνθου θα γίνεται με νερό από τις πηγές της Στυμφαλίας σε ανάμειξη με νερό γεωτρήσεων.

Το νερό θεωρείται ΜΗ ΠΟΣΙΜΟ για τους καταναλωτές έως ότου ολοκληρωθούν οι απαραίτητες αναλύσεις.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές σε όλο τον Δήμο να περιορίσουν την κατανάλωση νερού στις απολύτως αναγκαίες οικιακές χρήσεις και να περιορίσουν την σπατάλη, διότι ακόμα και οι γεωτρήσεις έχουν μειωμένη παροχή και είναι ορατός ο κίνδυνος της έλλειψης νερού.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ