ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Περιφέρεια -

Έφυγε από την ζωή ο πρώην αντινομάρχης Κορινθίας Σπ. Παπαθεοφάνους

Άνθρωπος σεμνός και ήπιος διακρινόταν πάντα για την ευγένεια και τον σεβασμό προς τους συναδέλφους του αλλά και τους συμπολίτες του ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων

Έφυγε απο την ζωή ο πρώην αντινομάρχης Κορινθίας Σ.Παπαθεοφάνους

Καλό ταξίδι... Καλό παράδεισο...

Η κηδεία του αγαπημένου μας συζύγου και πατέρα, Σπύρου Παπαθεοφάνους θα γίνει αύριο Κυριακή 6 Ιουνίου και ώρα 18.00 στο Βασιλικό Κορινθίας.

 

Ο Σπύρος Παπαθεοφάνους καταγόταν απο το Βασιλικό και διέμενε στο Κιάτο. Εργαζόταν στην τράπεζα Ιονική και μετέπειτα στην Alpha Bank. Είχε εκλεγεί  3 τετραετίες  νομαρχιακός σύμβουλος  στην Ν.Α. Κορινθίας  , το 1998 , 2002 και 2006 και είχε διατελέσει αντινομάρχης και αναπληρωτής νομάρχης με τον Ν. Ταγαρά  και περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δ.Δράκου  το 2010 .

Πολύτιμη η συνεισφορά του επίσης και στην δυτική Κορινθία για την πραγματοποίηση πολύτιμων μικρών και μεγάλων έργων απο τις θέσεις που κατείχε.

Άνθρωπος σεμνός και ήπιος όπως τον γνωρίσαμε , διακρινόταν πάντα για την ευγένεια και τον σεβασμό προς τους συναδέλφους του αλλά και τους συμπολίτες του ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.  

ΚΟΡΥΦΗ