ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ
Δύο σημαντικές συνεργασίες του Πέτρου Τατούλη σε Αργολίδα και Κορινθία

Δύο σημαντικές συνεργασίες του Πέτρου Τατούλη σε Αργολίδα και Κορινθία

Δύο καταξιωμένες γυναίκες ενισχύουν την Παράταξη του Πέτρου Τατούλη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου και συγκεκριμένα σε Κορινθία και Αργολίδα

Η “Νέα Πελοποννήσος” καλωσορίζει δύο νέες συνεργάτιδες. Τη νομικό, μαχόμενη δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω- κ. Ιωάννα Φιλντίση-Σιαμπλή και την κ. Χάρις Παναγή, φυσικοθεραπεύτρια, απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας και Διευθύντρια του Γηροκομείου Ναυπλίου.

Πέτρος Τατούλης: «Η «Νέα Πελοπόννησος» ανανεώνεται και ισχυροποιείται. Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε την κυρία Χάρις Παναγή, η οποία είναι φυσικοθεραπεύτρια, απόφοιτη Γυμναστικής Ακαδημίας και Διευθύντρια του Ιδρύματος Μαρίας Κ. Ράδου (Γηροκομείο Ναυπλίου). Η Χάρις Παναγή διακρίνεται για την πλούσια κοινωνική, εθελοντική και αθλητική της δράση.

Με τη συμμετοχή της στην παράταξή μας θα συμβάλει καθοριστικά στην εφαρμογή πολιτικών και προγραμμάτων υπέρ της ενίσχυσης των ευπαθών κοινωνικών ομάδων. Οι πολιτικές Κοινωνικής Συνοχής και Αλληλεγγύης αποτελούν βασική προτεραιότητα για μια Πελοπόννησο με επίκεντρο τον άνθρωπο».

Χάρις Παναγή: «Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που ο κ. Πέτρος Τατούλης επέδειξε στο πρόσωπό μου την απαιτούμενη εμπιστοσύνη επιλέγοντάς με ως υποψήφια σε μια δημοκρατική, ανεξάρτητη και ακομμάτιστη αυτοδιοικητική παράταξη.

Στόχος μου είναι να συστρατευτώ, να ενώσω τις δυνάμεις μου και να στηρίξω αδιάλειπτα τις πρωτοποριακές του θέσεις και δράσεις.

Πρόκειται για μια πολιτική προσωπικότητα που έχει αποδείξει την τεράστια ικανότητά της στην παροχή και την αποτελεσματικότητα έργων, με ουσιαστικές προτάσεις και λύσεις, με προσήλωση πάντα στον άνθρωπο και στα καθημερινά του προβλήματα.

Η επιλογή μου να συστρατευτώ στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη, έχοντας επίγνωση της δοκιμασμένης του πολιτικής αξίας, έχει ως μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μου και τη διάθεση προσφοράς. Η ψήφος των πολιτών της Αργολίδας θα αποτελέσει για εμένα ισχυρό όπλο και θα μου δώσει την απαραίτητη δύναμη για να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης τους.

Μπορούμε όλοι μαζί να ενωθούμε και να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας, με νέα πρόσωπα, νέες προσαρμοσμένες πολιτικές, αλλά πρωτίστως με την εμπειρία και την ανιδιοτέλεια του κ. Πέτρου Τατούλη».

Πέτρος Τατούλης: «Η “Νέα Πελοποννήσος” καλωσορίζει με χαρά τη σπουδαία και γνωστή νομικό, μαχόμενη δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω- κυρία Ιωάννα Φιλντίση-Σιαμπλή.

Η Ιωάννα Φιλντίση-Σιαμπλή έχει διακριθεί για τη μαχητική και δυναμική της παρουσία ως Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Νεμέας, κάνοντας σημαντικές παρεμβάσεις για την επίλυση των προβλημάτων των συνδημοτών της. Διακρίνεται επίσης για τη φιλοζωική της δράση, αφού είναι η ιδρύτρια της Φιλοζωικής Ένωσης Νεμέας, καθώς και για τη συνεισφορά της στο πολιτιστικό γίγνεσθαι, με δεδομένο ότι έχει διατελέσει πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεμέας. Η Αυτοδιοικητική της εμπειρία, σε συνδυασμό με τις γνώσεις της και τη διάθεση προσφοράς της, αποτελούν εγγύηση για τις νέες προοπτικές και ευκαιρίες ανάπτυξης της Π.Ε. Κορινθίας και της Πελοποννήσου ευρύτερα».

Ιωάννα Φιλντίση - Σιαμπλή : «Αποφάσισα να αποδεχτώ την τιμητική πρόταση του Πέτρου Τατούλη και να συμμετέχω στην Ανεξάρτητη Αυτοδιοικητική Παράταξη “ΝΕΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ”, συνεχίζοντας την πορεία μου στην Αυτοδιοίκηση και ενώνοντας τις δυνάμεις μου με μια δυναμική και αποτελεσματική ομάδα έμπειρων αυτοδιοικητικών στελεχών. Μία παράταξη που κατά τη γνώμη μου είναι η μοναδική ελπίδα και προοπτική για μια σύγχρονη, εξωστρεφή και ισχυρή Πελοπόννησο.

Προερχόμενη από έναν τόπο σαν την Νεμέα, που διαθέτει εκτός των άλλων κι ένα δυνατό brand name - πρεσβευτή σε όλο τον κόσμο, φιλοδοξώ να συμβάλλω στην ανάπτυξη τόσο του τόπου μου, όσο και στη συνολική δυναμική ανάπτυξη του νομού Κορινθίας, όπου ζω και εργάζομαι τα τελευταία 25 χρόνια, που εκτός όλων των άλλων πλεονεκτημάτων του, θεωρώ ότι βρίσκεται και στο πλέον κομβικό σημείο της Πελοποννήσου».

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ