ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ
Βέλο Βόχα .. H κόντρα Παπακυριάκου - Τρωγάδη παίρνει νέα διάσταση

Βέλο Βόχα .. H κόντρα Παπακυριάκου - Τρωγάδη παίρνει νέα διάσταση

Η ρελάνς Παπακυριάκου στον Βασίλη Τρωγάδη, η στήριξη Μανάβη, τα σενάρια διαδοχής και η ρεβάνς την επόμενη φορά

Οι εκλογές στο Δήμο Βέλου Βόχας πλησιάζουν και το παρασκήνιο σε όλες τις παρατάξεις δίνει και παίρνει με τις προεκτάσεις να φτάνουν μέχρι και το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Περιφέρεια.

Για να μπούμε στο νόημα της ανάρτησης θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο πρώην Αντιδήμαρχος του κ. Παπακυριάκου, Βασίλης Τρωγάδης, προσπάθησε να καταρτίσει έναν συνδυασμό και όταν διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να τα καταφέρει ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ως υποψήφιος Περιφερειακός σύμβουλος με τον υποψήφιο της Ν.Δ. Δημήτρη Πτωχό.

Φαίνεται όμως ότι η αποχώρηση του δεν έσβησε το κλίμα αντιπαλότητας με τον συνδυασμό στον οποίον ανήκε για 12 χρόνια. Το αντίθετο μάλιστα, αφού όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν ότι οι δυνάμεις του κ. Τρωγάδη , λίγες ή πολλές, μεταφέρθηκαν κατά κύριο λόγο προς την πλευρά του υποψηφίου Δημάρχου Θανάση Μανάβη ενώ ένα άλλο κομμάτι προσχώρησε στον Μιχάλη Λιάκο.

Ο κ. Τρωγάδης δεν έχει κάνει κάποια επίσημη δήλωση αλλά όλοι στην περιοχή καταλαβαίνουν την ροή των πραγμάτων. Αρκετός κόσμος θεωρεί ότι πλέον το γυαλί μεταξύ των δυο πρώην συνοδοιπόρων έχει σπάσει και ότι μια νέα νίκη του κ. Παπακυριάκου ουσιαστικά θα “κόψει” το δρόμο στον υποψήφιο Περιφερειακό σύμβουλο την επόμενη φορά, ο οποίος στην αποχαιρετιστήρια επιστολή του άφησε να εννοηθεί ότι θα επιστρέψει.

Η νέα εξέλιξη που έχουμε είναι ότι την τελευταία στιγμή πρόλαβε να προσχωρήσει στο ψηφοδέλτιο του κ. Πτωχού (στο ίδιο ψηφοδέλτιο με τον κ. Τρωγάδη) ο ξάδερφος του Δημάρχου Παπακυριάκου, αρχιτέκτονας Γιάννης Παπακυριάκος, ο οποίος απολαμβάνει μια δημοτικότητα στην Κόρινθο κι εννοείται πλέον ότι θα στηριχθεί και από τον Δήμαρχο.

Δεν ξέρουμε πως συνέβη όλο αυτό αλλά εικάζουμε ότι είναι μια κίνηση-ματ την τελευταία σχεδόν στιγμή από τον Δήμαρχο κ. Παπακυριάκο. Μια κίνηση που συμβολικά πάντα θα οδηγήσει σε ένα crash test ανάμεσα σε Παπακυριάκο και Τρωγάδη αλλά σε επίπεδο Περιφέρειας πλέον. Ποιος θα βάλει από κάτω ποιον;

Είναι προφανές λοιπόν ότι ο Δήμαρχος θα στηρίξει στην Περιφέρεια τον ξαδερφό του και ο κ. Μανάβης τον κ. Τρωγάδη. Αυτό το τελευταίο το υποθέτουμε , ανάμεσα σε άλλα, και από τις διαρκείς αναρτήσεις της στενής συνεργάτιδας του κ. Μανάβη, Γιάννας Μπεκιάρη Βορινιώτη η οποία καλεί τον κόσμο να στηρίξει τον κ. Τρωγάδη.

Κι αν αυτά είναι υποψίες ο Δήμαρχος κ. Παπακυριάκος φρόντισε να τις επιβεβαιώσει κατά κάποιον τρόπο αναρτώντας φωτογραφία με τον ξάδερφό του μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του. Ο Δήμαρχος ήταν σε μεγάλες χαρές.

Να το πάμε και λίγο παραπέρα;; Πως θα σας φαινόταν αν ο Γιάννης Παπακυριάκος ήταν ο διάδοχος του Αννίβα;;

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ