ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ
Τραγωδία στο Λουτράκι: Απαγχονίστηκε γυναίκα στο σπίτι της

Τραγωδία στο Λουτράκι: Απαγχονίστηκε γυναίκα στο σπίτι της

Η γυναίκα Ουκρανικής καταγωγής, φέρεται να κρεμάστηκε από το πόμολο της πόρτας της τουαλέτας,

Ο θάνατος μίας γυναίκας που βρέθηκε κρεμασμένη μέσα στο σπίτι από το πόμολο της πόρτας, συγκλονίζει την τοπική κοινωνία στο Λουτράκι.

Η γυναίκα Ουκρανικής καταγωγής, φέρεται να κρεμάστηκε από το πόμολο της πόρτας της τουαλέτας, την ώρα που μέσα στο σπίτι ήταν ο άνδρας της αλλά και τα τρία ανήλικα παιδιά τους. Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων στην τοπική ιστοσελίδα loutrakiblog.gr, είχε προηγηθεί καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι που έμενε τους τελευταίους 3 μήνες μόνιμα στο Σχίνο, λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο σύζυγός της που έβλεπε την ώρα να περνάει χωρίς η γυναίκα να βγαίνει από την τουαλέτα φώναξε για να δει αν όλα είναι καλά, ωστόσο δεν πήρε καμία απάντηση.

Αμέσως μετά, όταν κατάφερε να μπει ο ίδιος στην τουαλέτα, αντίκρυσε το άψυχο σώμα της συζύγου του, που ήταν ακριβώς πίσω από την πόρτα. Η σορός της έφερε ένα κορδόνι περασμένο στο λαιμό το οποίο ήταν δεμένο στο πόμολο της πόρτας.

Αμέσως ειδοποίησε ασθενοφόρο, ωστόσο η 40χρονη ήταν ήδη νεκρή. Στο σημείο αμέσως έσπευσε η Αστυνομία που απέκλεισε την περιοχή ενά αναμένεται ιαστροδικαστής που θα διενεργήσει τη νεκροψία.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ