ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ
Συνάντηση Μπαλτάκου - Νίκα με τους προέδρους των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Πελοποννήσου

Συνάντηση Μπαλτάκου - Νίκα με τους προέδρους των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Πελοποννήσου

θα συμβάλει και στην κάλυψη μέρους των εξόδων μετακίνησης των ομάδων της Περιφέρειας Πελοποννήσου που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σύσκεψη υπό τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, με την συμμετοχή του Προέδρου της ΕΠΟ Παναγιώτη Μπαλτάκου και των προέδρων των Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη, Αρκαδίας Σταύρου Γεωργόπουλου, Κορινθίας Μιχάλη Τσιχριτζή και Μεσσηνίας Βασίλη Σπηλιώτη.

Συζητήθηκαν τα θέματα των γηπεδικών υποδομών στις τέσσερις αυτές ΕΠΣ, όπως ακριβώς και στην ΕΠΣ Λακωνίας. Ο κ. Νίκας υποσχέθηκε ότι η Περιφέρεια θα στηρίξει το θέμα των γηπεδικών υποδομών των Ενώσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. 

Οι μετέχοντες στη σύσκεψη, άκουσαν με ιδιαίτερη ικανοποίηση τον Περιφερειάρχη να ανακοινώνει ότι θα συμβάλει και στην κάλυψη μέρους των εξόδων μετακίνησης των ομάδων της Περιφέρειας Πελοποννήσου που μετέχουν στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.
 
Κατόπιν και όλων των παραπάνω, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Παναγιώτης Μπαλτάκος επιθυμεί να επαινέσει δημόσια τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα για τη στήριξη που παρέχει στο ποδόσφαιρο και στις υποδομές του στις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Περιφέρειάς του.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ