ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ
Κορίνθιος ετοιμάζεται να εκλεγεί βουλευτής στη .. Λάρισα

Κορίνθιος ετοιμάζεται να εκλεγεί βουλευτής στη .. Λάρισα

Η διαφαινόμενη είσοδος στη βουλή φαίνεται να δημιουργεί αλυσιδωτές αντιοδράσεις στο κόμμα της «Νίκης» στη Λάρισα, η ηγεσία του οποίου εξετάζει το ενδεχόμενο να "μετεγγράψει" γεωγραφικά υποψήφιο από την Κόρινθο με σκοπό την εκλογή του.

Η διαφαινόμενη είσοδος στη βουλή φαίνεται να δημιουργεί αλυσιδωτές αντιοδράσεις στο κόμμα της «Νίκης» στη Λάρισα, η ηγεσία του οποίου σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, εξετάζει το ενδεχόμενο να "μετεγγράψει" γεωγραφικά υποψήφιο από την Κόρινθο με σκοπό την εκλογή του.

Πρόκειται για τον υποψήφιο του κόμματος στην Κορινθία Γιώργο Ρούντα ο οποίος στις εκλογές του νομού Κορινθίας ήταν πρώτος ανάμεσα σε δυο υποψήφιους με 1.315 ψήφους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο κ. Ρούντας αναμένεται να τεθεί επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο του Νομού Λάρισας παίρνοντας τη θέση της κας. Βασιλικής Ζιάκα που έλαβε 3.491 ψήφους.

Να σημειωθεί ότι το κόμμα της "Νίκης" απέσπασε ποσοστό 3,58% στην Κορινθία και 3.31% στη Λάρισα.

Η απόφαση αυτή που αναμένεται να επικαιροποιηθεί με την ανακοίνωση των εκλογικών λιστών από τον Άρειο Πάγο, φέρεται πως πάρθηκε με στόχο ο κ. Ρούντας να έχει πιθανότητες εκλογής, αφού εκτιμάται ότι στην εκλογική περιφέρεια της Λάρισας, η «Νίκη» θα κερδίσει βουλευτική έδρα.

Τέλος να σημειωθεί ότι στο επιτελείο της Ν.Δ. υπήρξε μια κάποια έκπληξη για το ποσσοτό που έλαβε το κόμμα της "Νίκης" μέσα στο Δήμο Κορινθίων το οποίο ήταν 4,55% ενώ ειδικότερα στην πρωτεύουσα Κόρινθο έπιασαν το 5% και δημοσιογραφικές πηγές από την Αθήνα σημείωναν ότι αυτός είναι και ένας λόγος για μια μεγαλύτερη προσοχή στο νομό αυτό από το κόμμα που πρώτευσε στις εκλογές της 21ης Μαίου.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ