ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ
Επείγουσα Ανακοίνωση για το Νερό στην Κόρινθο από την ΔΕΥΑΚ

Βέλο Βόχα ... Χτυπάνε οι «καμπάνες των (απο)χαιρετισμών»

22/03/2026 - Μετά την πρώτη ευφορία από την ανακοίνωση υποψηφιότητας Παπακυριάκου ακολούθησαν οι Depeche Mode και το «σιωπηλό εγερτήριο» - Γκρίνια στα στελέχη για αφωνία και αδράνεια - Τα «ώριμα φρούτα» των Δημητρίου και Λυμπερόπουλου - Η «ανάσταση των νερών» και «τα αυγά και τα καλάθια» του Θαν. Μανάβη - Οι εκλογές του τοπικού ΠΑΣΟΚ ίσως μας δίνουν μια «πρόγευση» των Δημοτικών εξελίξεων

Λόγω της παρατεταμένης ξηρασίας, των υψηλών για την εποχή θερμοκρασιών, της αυξημένης κατανάλωσης στην πόλη αλλά και της μείωσης της παροχής των πηγών της Στυμφαλίας, και για να μην γίνονται πολύωρες διακοπές υδροδότησης, από το απόγευμα της Τετάρτης 2-10-2024 η υδροδότηση της Κορίνθου θα γίνεται με νερό από τις πηγές της Στυμφαλίας σε ανάμειξη με νερό γεωτρήσεων.

Το νερό θεωρείται ΜΗ ΠΟΣΙΜΟ για τους καταναλωτές έως ότου ολοκληρωθούν οι απαραίτητες αναλύσεις.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές σε όλο τον Δήμο να περιορίσουν την κατανάλωση νερού στις απολύτως αναγκαίες οικιακές χρήσεις και να περιορίσουν την σπατάλη, διότι ακόμα και οι γεωτρήσεις έχουν μειωμένη παροχή και είναι ορατός ο κίνδυνος της έλλειψης νερού.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ