ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ
Εγκρίθηκε η ίδρυση 5* ξενοδοχείου στο Λουτράκι

Εγκρίθηκε η ίδρυση 5* ξενοδοχείου στο Λουτράκι

 ίδρυση ξενοδοχειακής μονάδας κατηγορίας 5 αστέρων, δυναμικότητας 34 δωματίων/68 κλινών, στη θέση Πευκάκι της Δημοτικής Ενότητας Λουτρακίου – Περαχώρας

Οι παραθαλάσσιες περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου συνεχίζουν να προσελκύουν επενδύσεις από επιχειρήσεις που επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν τόσο το φυσικό κάλος της Πελοποννήσου όσο και την τουριστική ανάκαμψη που σημειώνεται στη χώρα με τις επιδόσεις του τουρισμού να ξεπερνάνε τις επιδόσεις ακόμα και του 2019.

Πολλές περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου γνωρίζουν επιχειρηματική άνθιση στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού με εγκρίσεις για πολυτελή ξενοδοχεία και καταλύματα να διαδέχονται η μία την άλλη.

Συγκεκριμένα στην Περιφερειακή Ενότητα της Κορινθίας μια τέτοια νέα επένδυση επιχείρησης για πολυτελές κατάλυμα έλαβε έγκριση για υλοποίηση από αρμόδιο φορέα.

 Eγκρίθηκε η υπαγωγή στις διατάξεις του νόμου 4399/2016, και ειδικότερα στο καθεστώς ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων των άρθρων 59 έως 61 αυτού (Ε ́ κύκλος), του επενδυτικού σχεδίου της επιχείρησης “LOVIN GREECE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.” με δ.τ. “LOVIN GREECE” που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχειακής μονάδας κατηγορίας 5 αστέρων, δυναμικότητας 34 δωματίων/68 κλινών, στη θέση Πευκάκι της Δημοτικής Ενότητας Λουτρακίου – Περαχώρας, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 3.798.731 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 3.686.492,60 ευρώ. Το ποσό ενίσχυσης με τη μορφή της επιχορήγησης ανέρχεται σε 1.419.299,65 ευρώ.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ