ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ
ΔΕΥΑ Κορίνθου ... περιορίστε την σπατάλη του νερού

ΔΕΥΑ Κορίνθου ... περιορίστε την σπατάλη του νερού

Παρακαλούνται οι καταναλωτές σε όλο τον Δήμο να περιορίσουν  την κατανάλωση νερού στις απολύτως αναγκαίες οικιακές χρήσεις

Ανακοίνωση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης (ΔΕΥΑ) Κορίνθου, αναφέρει πως η μείωση της παροχής των πηγών της Στυμφαλίας, σε συνδυασμό με την αυξημένη κατανάλωση νερού, μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα στην επάρκεια αυτού.

Λόγω της παρατεταμένης ξηρασίας, των υψηλών για την εποχή θερμοκρασιών,  της αυξημένης κατανάλωσης στην πόλη αλλά και της ταυτόχρονης μείωσης της παροχής των πηγών της Στυμφαλίας, και για να μην γίνονται πολύωρες διακοπές υδροδότησης, από την Δευτέρα 21/11/2022 η υδροδότηση της Κορίνθου θα γίνεται με νερό από τις πηγές της Στυμφαλίας σε ανάμειξη με νερό γεωτρήσεων, όποτε αυτό είναι απαραίτητο.

Το νερό  θεωρείται πόσιμο  για τους καταναλωτές λόγω του μικρού ποσοστού ανάμιξης από γεωτρήσεις.

Παρακαλούνται οι καταναλωτές σε όλο τον Δήμο να περιορίσουν  την κατανάλωση νερού στις απολύτως αναγκαίες οικιακές χρήσεις και να περιορίσουν την σπατάλη, διότι ακόμα και οι γεωτρήσεις έχουν μειωμένη παροχή και είναι ορατός ο κίνδυνος της έλλειψης νερού.

Αν υπάρξει οποιαδήποτε αλλαγή θα γίνει έγκαιρη ενημέρωση. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ευελπιστούμε στην συνεργασία σας

Από τη ΔΕΥΑ Κορίνθου

Δημήτρης Παπαγεωργίου

Γενικός Διευθυντής

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ