ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ
CNN Travel: Θεαματικά ελληνικά έργα -Η Διώρυγα της Κορίνθου και το Ελληνικό

CNN Travel: Θεαματικά ελληνικά έργα -Η Διώρυγα της Κορίνθου και το Ελληνικό

Για την διώρυγα της Κορίνθου, το CNN Travel αναφέρει πως «Όταν η Διώρυγα της Κορίνθου κατασκευάστηκε στην Ελλάδα τον 19ο αιώνα, ήταν ένα από τα πιο σημαντικά έργα υποδομής

Πιο συγκεκριμένα, για τη χώρα μας, με τίτλο «Θεαματικά ελληνικά έργα», αναφέρεται στη Διώρυγα της Κορίνθου και τον Διεθνή Αερολιμένα Ελληνικού της Αθήνας.

Για την διώρυγα της Κορίνθου, το CNN Travel αναφέρει πως «Όταν η Διώρυγα της Κορίνθου κατασκευάστηκε στην Ελλάδα τον 19ο αιώνα, ήταν ένα από τα πιο σημαντικά έργα υποδομής που είχε δει ποτέ ο κόσμος και η υλοποίηση ενός οράματος 2.500 ετών. Τώρα υπάρχουν σχέδια για ένα νέο μουσείο στον χώρο το 2024».

Αναφερόμενο στο έργο του Ελληνικό, το CNN Travel υπογραμμίζει πως «ο Διεθνής Αερολιμένας Ελληνικού της Αθήνας ήταν επίσης κάποτε μια πολυσύχναστη πύλη προς την Ελλάδα, υποδεχόμενος επισκέπτες από όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της λαμπερής εποχής των αεροσκαφών. Είναι άδειο για σχεδόν δύο δεκαετίες, αλλά τώρα πρόκειται να αποκτήσει μια νέα ζωή ως ένα τεράστιο παράκτιο πάρκο 600 στρεμμάτων, γεμάτο με αθλητικούς χώρους, εστιατόρια και υπαίθρια θέατρα».

Το δημοσίευμα είναι μέρος της στήλης “Unlocking the World, CNN Travel's weekly newsletter” (Ξεκλειδώνοντας τον κόσμο), η οποία περιλαμβάνει προορισμούς, έμπνευση για μελλοντικά ταξίδια και περιπέτειες, αλλά και νέα γαστρονομικής φύσης, προτάσεις για διαμονή και νέα που αφορούν μικρής ή μεγάλης κλίμακας έργα.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ