ΠΟΛΙΤΙΚΗ -

Τον Απόστολο Τζιτζικώστα στηρίζει ο Χρίστος Δήμας για την προεδρία της ΝΔ

Έχει φτάσει η στιγμή όπου οι νεότερες γενιές θα συμβάλλουμε θετικά και με πρωταγωνιστικό ρόλο ώστε να βγει η χώρα από την κρίση και να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Την απόφασή του να στηρίξει το Απόστολο Τζιτζικώστα στην κούρσα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης ο Χρίστος Δήμας με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε.

Ο 35χρονος βουλευτής Κορινθίας και γιος του ιστορικού στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Σταύρου Δήμα, από το Βήμα FM 99,5, σχετικά με τις εκλογές της προσεχούς Κυριακής, εξέφρασε την στήριξή του στην υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για τέσσερις λόγους.

Ο Χρίστος Δήμας ανέφερε χαρακτηριστικά:

"Έχω αποφασίσει ποιον θα στηρίξω. 

Έχω αποφασίσει για τέσσερις λόγους να στηρίξω την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα.

Πρώτον, πιστεύω ότι μπορεί να διευρύνει την εκλογική βάση της Νέας Δημοκρατίας και να κερδίσει τις εκλογές. Η πραγματικότητα είναι πως τα τελευταία χρόνια η Νεα Δημοκρατία έχει μικρύνει κι έχουμε χάσει ακόμη και παραδοσιακούς ψηφοφόρους.

Δεύτερον, η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται μία γενικότερη επανεκκίνηση και πιστεύω πως έχει την πρόθεση να το κάνει πράξη και την δυνατότητα να το φέρει επιτυχώς εις πέρας.

Τρίτον είναι η ιδεολογική κατεύθυνση της Νέας Δημοκρατίας. Έχουμε παρεκκλίνει από τις βασικές ιδεολογικές μας αρχές. Η πεποίθηση του στον κοινωνικό φιλελευθερισμό ως κύρια ιδεολογική κατεύθυνση της Νέας Δημοκρατίας είναι σημαντική.

Και τέλος, έχει φτάσει η στιγμή όπου οι νεότερες γενιές θα συμβάλλουμε θετικά και με πρωταγωνιστικό ρόλο ώστε να βγει η χώρα από την κρίση και να σταθεί ξανά στα πόδια της.

Άρα γι’ αυτούς τους τέσσερις λόγους θεωρώ πως η καλύτερη υποψηφιότητα, είναι η υποψηφιότητα του κ. Τζιτζικώστα."

ΚΟΡΥΦΗ