ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ -

Τέσσερις τύπισσες παραλίας που οι άντρες απεχθάνονται

Με λίγα λόγια, εδώ σου έχω 5 τύπισσες που σίγουρα θα συναντήσεις στις παραλίες, και τις οποίες οι άντρες απεχθάνονται. Δε σου λέω να αλλάξεις… Απλά σε ενημερώνω!

Δεν ξέρω αν έχεις παρατηρήσει, αλλά κάθε χρόνο το καλοκαίρι έρχεται όλο και νωρίτερα. Για να σου δώσω να καταλάβεις, βρισκόμαστε στις αρχές Μαΐου, οι περισσότερες κυρίες εκεί έξω είναι ήδη ηλιοκαμμένες και οι φωτογραφίες με μαγιό, έχουν ήδη αρχίσει να μας κουράζουν (και καλά).

Ορμώμενη λοιπόν από τα σημεία των καιρών, θα ήθελα μέσω του κειμένου αυτού, να σε ενημερώσω και κυρίως να σου εφιστήσω την προσοχή σχετικά με κάποια πράγματα τα οποία πρόκειται να συμβούν και καλό θα ήταν να είσαι προετοιμασμένη. Με λίγα λόγια, εδώ σου έχω 5 τύπισσες που σίγουρα θα συναντήσεις στις παραλίες, και τις οποίες οι άντρες απεχθάνονται. Δε σου λέω να αλλάξεις… Απλά σε ενημερώνω!

Η γυναίκα η γυαλιστερή

Κοίτα καταλαβαίνω την ανάγκη σου να μαυρίσεις, αλλά να ξέρεις, ότι όταν λάμπεις περισσότερο και από αστεράκι στον ουρανό, οι άντρες όχι μόνο θα σε χλευάσουν αλλά θα σε φοβηθούν κιόλας. Άσε που θα πιστέψουν ότι λερώνεις κιόλας και θα θελήσουν να κρατηθούν μακριά σου. Και ποιος να τους αδικήσει;

Αυτή που παθαίνει Αλίκη Βουγιουκλάκη

Την Αλίκη την αγαπώ και κορώνα στο κεφάλι μου την έχω, αλλά κακά τα ψέματα, έζησε σε άλλες εποχές. Τότε που το μίνιμαλ όχι μόνο δεν ήταν τάση αλλά προσβολή. Με λίγα λόγια, όταν πηγαίνεις στην παραλία οφείλεις να ακολουθήσεις τον κανόνα του less is more, για να είσαι όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική. Τεράστια καπέλα, περίεργα σανδάλια, κοσμήματα και μαγιό με… τιμαλφή καλό θα ήταν να αποφεύγονται. Καλά για μακιγιάζ δε θα το συζητήσω καν. Καλύτερα με το σπυρί φάτσα φόρα γλυκιά μου, παρά με την ιδρωμένη πούδρα.

Αυτή που κάνει σαν υστερική με τον ήλιο

Ναι ξέρω, ο ήλιος μπορεί να γίνει επιβλαβής και να προκαλέσει ζημιά. Από τη στιγμή όμως που φοράς αντηλιακό δε βλέπω το λόγο για τον οποίο θα πρέπει να υστεριάζεις. Η ομπρέλα κρίνεται σαφώς απαραίτητη, αλλά και να κάτσεις ένα τεταρτάκι στον ήλιο δε θα είναι ολέθριο! Εξάλλου, κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί σε ηλιοκαμμένο υγιές δερματάκι!

Αυτή που δε σταματάει να γκαρίζει και να παίζει ρακέτες

Πραγματικά, θα πρέπει κάποια στιγμή να μπει ένα στοπ σε όλη αυτή την παράνοια. Φίλη μου η παραλία δεν είναι δική σου, και θα πρέπει να το καταλάβεις. Όσο κι αν θέλεις να τραβήξεις την προσοχή και όσο κι αν θέλεις να αποδείξεις ότι είσαι αθλητική και cool, από ένα σημείο και μετά απλά καταντάς κουραστική.

ΠΗΓΗ: queen.gr

ΚΟΡΥΦΗ