ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ -

‘Tελευταία η Περιφέρεια Πελ/σου στην ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ανάμεσα σε 280 Περιφέρειες’ λέει ο Παν. Νίκας

"Φανφάρα, Αλαζονεία, Λαικισμός, Κατασπατάληση πολύτιμων πόρων, Οπισθοδόμηση". Με αυτές τις λέξεις "στόλισε" ο υποψ. Περιφερειάρχης Παν. Νίκας τον απερχόμενο Πέτρο Τατούλη, δίνοντας έτσι και το στίγμα της προεκλογικής τους σχέσης.

Μύδρους εξαπέλυσε κατά του Περιφερειάρχη, Π. Τατούλη, ο υποψήφιος με τη Ν.Δ. Παναγιώτης Νίκας σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμά του που εμφάνισε στο Facebook.

Η μάχη μέσω κοινωνικών δικτύων φαίνεται ότι ξεκίνησε για τα καλά και στις Περιφερειακές εκλογές και ο κ. Νίκας εμφανίστηκε ήρεμος μεν, καταγγελτικός δε.

Στο μήνυμα του ο κ. Νίκας έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε άρθρο του πρώην διευθύνοντος συβούλου της ICAP, κ. Δ. Μανιάτάκη, στο οποίο μέσω στατιστικών στοιχείων η Περιφέρεια Πελοποννήσου εμφανίζεται ως ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ στην ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ανάμεσα σε 280(!!) Περιφέρειες.

"Δεν έχει ελκυστικότητα, δεν προσδοκά επενδύσεις, ζει στο χθες και στο προχθές και μακριά από τις εξελίξεις. Σε αυτή την ΟΔΥΝΗΡΗ πραγματικότητα που μας οδήγησε η ΦΑΝΦΑΡΑ, η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ, ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ και η ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ πολύτιμων πόρων, δηλαδή η πολιτική του απερχόμενου Περιφερειάρχη.

Πρέπει να αντιδράσουμε. Φορείς, επιχειρηματίες, απλοί πολίτες πρέπει να επιβάλλουμε το δρόμο της καινοτομίας και της προόδου.

Να ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΜΕ την πολιτική που μας οδηγεί στην ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ".

Φαίνεται, λοιπόν, ότι ο κ. Νίκας αποφάσισε να χορέψει σε ρυθμούς "σκληρού ροκ"¨τον κ. Τατούλη με το "καλημέρα" της καμπάνιας του και τον στοχοποιεί ως το βασικό του αντίπαλο, τουλάχιστον για τον πρώτο γύρο. των εκλογών 

 

ΚΟΡΥΦΗ