ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Έγκλημα -

Ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος δράστης του εγκλήματος στους Αγ. Θεόδωρους

Ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες της δολοφονίας της ηλικιωμένης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους, το περασμένο Σάββατο (07/12).

Ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες της δολοφονίας της ηλικιωμένης γυναίκας στους Αγίους Θεοδώρους, το περασμένο Σάββατο (07/12).

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον 30χρονο οδηγό που βρισκόταν από χθες Τρίτη, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών, καθώς και έναν 35χρονο Ρομά.

Ο 30χρονος Ρομά, έχει απασχολήσει την Ελληνική Αστυνομία και στο παρελθόν για ληστείες και κλοπές.

Οι Αρχές, έχοντας στα χέρια τους φωτογραφία από κύκλωμα ασφαλείας στο οποίο φαίνεται το αυτοκίνητο των δραστών, υπέδειξαν τον ύποπτο σε αυτόπτες μάρτυρες που είδαν τον δράστη να περνάει με το αυτοκίνητο και να σκοτώνει την ηλικιωμένη και, σύμφωνα με πληροφορίες, τον αναγνώρισαν.

Το ασημί αυτοκίνητο κυκλοφορούσε εδώ και καιρό στους Αγίους Θεοδώρους

Οι γείτονες της άτυχης γυναίκας, δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία της, είδαν το αυτοκίνητο να βγαίνει από την οδό Ανθέων με μεγάλη ταχύτητα και να εξαφανίζεται προς την Κινέτα. Όπως λένε κάτι τους θύμισε.

Για τους αστυνομικούς είναι πλέον ζήτημα τιμής ο εντοπισμός και η σύλληψη των δολοφόνων της άτυχης γυναίκας και για την οικογένειά της θα είναι μια δικαίωση.

ΚΟΡΥΦΗ