ΑΓΡΟΤΙΚΑ -

Τα ζητήματα βιολογικής παραγωγής και κτηνοτροφίας σε συζήτηση στη Λακωνία

διοργανώνεται από την Ένωση Βιοκαλλιεργητών Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και την Ένωση Νέων Αγροτών Λακωνίας, ανοικτή συζήτηση και καταγραφή των προβλημάτων που αφορούν τον γεωργοκτηνοτροφικό τομέα

Την Τετάρτη 23 Ιουλίου και ώρα 19.30 στο Διοικητήριο Λακωνίας, στην αίθουσα ισογείου, διοργανώνεται από την Ένωση Βιοκαλλιεργητών Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας και την Ένωση Νέων Αγροτών Λακωνίας, ανοικτή συζήτηση και καταγραφή των προβλημάτων που αφορούν τον γεωργοκτηνοτροφικό τομέα.

Στην συνάντηση καλούνται να συμμετάσχουν όλοι οι φορείς, Αγροτικοί Σύλλογοι, Συνεταιρισμοί, Κτηνοτροφικοί Σύλλογοι,  αγρότες, κτηνοτρόφοι και όσοι έχουν σχέση με τον πρωτογενή τομέα παραγωγής.

Κατά την διοργάνωση, θα γίνει ενημέρωση από τα Διοικητικά Συμβούλια των ανωτέρω Ενώσεων σχετικά με την πορεία των οικονομικών ενισχύσεων, τα προγράμματα βιοκαλλιεργητών και Νέων Αγροτών, τα Σχέδια Βελτίωσης, τους Βοσκοτόπους και την χρηματοδότηση και ρευστότητα στον πρωτογενή τομέα. Επιπρόσθετα θα συζητηθούν προτάσεις εν όψει της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2014 – 2020.

ΚΟΡΥΦΗ