ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Συνεχίζονται τα έργα με αμείωτο ρυθμό στο Δήμο Βέλου-Βόχας

Συνεχίζονται τα έργα με αμείωτο ρυθμό στο Δήμο Βέλου-Βόχας και η Δημοτική Αρχή τα παρουσιάζει μέσα από τη σελίδα του Δήμου στο Facebook

Συνεχίζονται τα έργα με αμείωτο ρυθμό στο Δήμο Βέλου-Βόχας και η Δημοτική Αρχή τα παρουσιάζει μέσα από τη σελίδα του Δήμου στο Facebook

Σε εξέλιξη το έργο ΄΄Εργασίες συντήρησης της Π.Ε.Ο Κορίνθου-Πατρών στα διοικητικά όρια του Δήμου Βέλου Βόχας και επισκευές φθορών στο δημοτικό οδικό δίκτυο ΄΄ .
Στη Δημοτική Κοινότητα Βέλου γίνονται ήδη εργασίες πλακόστρωσης των πεζοδρομίων από τις σιδηροδρομικές γραμμές ΟΣΕ έως τη διασταύρωση της οδού ΑΧΕΠΑΝΣ.
Με το τέλος των εργασιών θα ξεκινήσουν εργασίες πλακόστρωσης στη Δημοτική Κοινότητα Βραχατίου στην ΠΕΟ από τη διασταύρωσή της με την οδό Κολοκοτρώνη έως τη διασταύρωσή της με την οδό Βαλαωρίτου.

Στην Τοπική Κοινότητα Χαλκείου ξεκίνησε η αποξήλωση τάπητα, εκσκαφή και διάστρωση με κυβόλιθους στα πλαίσια του έργου ΄΄Έργα Δημοτικής Οδοποιίας Δήμου΄΄

Στα πλαίσια του έργου ΄΄Έργα δικτύων άρδευσης και ομβρίων΄΄ συνεχίζονται οι εργασίες αντικατάστασης χωμάτινων αρδευτικών αυλάκων με τσιμεντένια και επισκευής κάποιων σπασμένων τοιχείων αρδευτικών αυλάκων και αυλάκων απορροής ομβρίων στη Δημοτική Κοινότητα Ζευγολατιού.

Ολοκληρώθηκε το έργο με τίτλο ΄΄Αποκατάσταση Δημοτικής Οδοποιίας του Δήμου΄΄ στις Τοπικές Κοινότητες Κρηνών και Ελληνοχωρίου.

ΚΟΡΥΦΗ