ΚΟΙΝΩΝΙΑ -

Στις φυλακές ανηλίκων Κορίνθου για… παράσταση ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός επισκέφθηκε για τελευταία φορά φέτος το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου κι έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς κρατούμενους να παρακολουθήσουν από κοντά μια παράσταση

Ο Παναθηναϊκός επισκέφθηκε για τελευταία φορά φέτος το Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου κι έδωσε την ευκαιρία στους μικρούς κρατούμενους να παρακολουθήσουν από κοντά μια παράσταση αλλά και να συνομιλήσουν με την πρωταγωνίστρια μετά από αυτή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ:

«Ο επίσημος συνεργάτης εισιτηρίων της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, VivaWallet, εξασφάλισε μέσω του Θεάτρου του Νέου Κόσμου μία μοναδική παράσταση: «Σταματία, το γένος Αργυροπούλου» η οποία ανέβηκε στο Κατάστημα Κράτησης Ανηλίκων Κορίνθου αποκλειστικά για τα παιδιά που πήραν μέρος στο πρόγραμμα Euroleague One Team – Basketball is Everywhere.

Μετά την παράσταση τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συγχαρούν αλλά και να συνομιλήσουν με την πρωταγωνίστρια του έργου, κ. Ελένη Ουζουνίδου, η οποία προσπάθησε να τους μεταλαμπαδεύσει την αγάπη της για τις τέχνες γενικότερα, αλλά και τη φιλοσοφία της ότι στη ζωή πρέπει να κυνηγάς τα όνειρά σου.

Παράλληλα, ο Διευθυντής του Καταστήματος Κράτησης Ανηλίκων κ. Αντώνιος Τσουρέκης βράβευσε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για το πολύτιμο έργο της, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί το χορηγό της ομάδας μας VivaWallet αλλά και το Θέατρο Του Νέου Κόσμου γι’ αυτή την ξεχωριστή και ανιδιοτελή προσφορά ανθρωπιάς».

ΚΟΡΥΦΗ