ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Σταυρέλης για το στρατόπεδο: «Οι βουλευτές να ζητήσουν ισοπολιτεία»

Στο πλευρό του Βασίλη Νανόπουλου , δηλαδή στο πλευρό της δημοτικής αρχής στο θέμα της ανοιχτής δομής στο στρατόπεδο της Κορίνθου, τάχθηκε στην πρώτη του συνέντευξη τύπου ο Νίκος Σταυρέλης.

«Πολύ φοβάμαι πως θα έχουμε μέσα στην πόλη μας μια νέα Μόρια «ειπε σήμερα ο επικεφαλής της Πνοής Δημιουργίας Νίκος Σταυρέλης αναφερόμενος στο θέμα του στρατοπέδου και της δημιουργίας ανοιχτής δομής, ζητώντας απο τους βουλευτές του νομού»να διεκδικήσουν για την Κορινθία ισοπολιτεία με τις άλλες Π.Ε. της Πελοποννήσου».

Στο πλευρό του Βασίλη Νανόπουλου , δηλαδή στο πλευρό της δημοτικής αρχής στο θέμα της ανοιχτής δομής στο στρατόπεδο της Κορίνθου, τάχθηκε στην πρώτη του συνέντευξη τύπου ο Νίκος Σταυρέλης.

«‘Έχω ζητήσει η νέα δημοτική αρχή να ψάξει και να μας ενημερώσει για την ιστορική αναφορά του 2012.Όλοι λένε πως το Κέντρο Φύλαξης είναι παράνομο. Αυτά λύνονται στα δικαστήρια..Ως δήμος τι κάναμε. Προσφύγαμε στα δικαστήρια; Και ποιο το αποτέλεσμα; Ήταν αρνητικό ή θετικό;«είπε ο κ. Σταυρέλης.Ένα ερώτημα που έχει να κάνει με τα ‘έργα και τις ημέρες Πνευματικού εκείνη την εποχή και την στάση που κράτησε ο δήμος Κορινθίων.

Ο επικεφαλής της Πνοής Δημιουργίας εξήγησε πως στο 6ο Σ.Π υπάρχουν 8 κτίρια χωρητικότητας 200 ατόμων το καθένα. Αυτή την στιγμή στεγάζονται 600 άτομα σε 3 κτίρια του στρατοπέδου. Τα υπόλοιπα κτίρια είναι έτοιμα να υποδεχθούν και άλλους .Απο την άλλη πλευρά, υπάρχουν 50 σκηνές που κατασκευάζονται απο την ΤΕΡΝΑ των 12 ατόμων η καθεμία που προορίζονται για 600 άτομα επισήμως, αλλά υπάρχει η πληροφόρηση για πολύ περισσότερα.»Εμείς είμαστε εναντίον .Στην Κορινθία δεν αισθανόμαστε την ισοπολιτεία σε σχέση με τις άλλες περιοχές της Πελοποννήσου. «είπε ο κ. Σταυρέλης.

«Είχαμε υπογράψει πριν 3 μήνες το μνημόνιο συνεργασίας με το υπουργείο για την πολεοδόμηση του χώρου του στρατοπέδου και προβλεπόταν να παραχωρηθεί το γήπεδο του στρατοπέδου στα ποδοσφαιρικά σωματεία άμεσα. Το γήπεδο δεν το πήραμε ούτε με την μορφή των αντισταθμιστικών μέτρων.» τόνισε.

Ο κ. Σταυρέλης συντονισμένος απόλυτα με το κοινό αίσθημα μίλησε για δυσμενή εξέλιξη , η δημιουργία ανοιχτής δομής transit και αναρωτήθηκε «Ποιος μας διαβεβαιώνει πως και τα υπόλοιπα 5 κτίρια του στρατοπέδου δεν θα γεμίσουν;»

Τζ. Σουκ.
http://hlektra.gr/

ΚΟΡΥΦΗ