ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνικά -

Σπείρα τσιγγάνων λήστεψε νεαρούς στην Τρίπολη

Η ληστεία έγινε μέρα- μεσημέρι στην Τρίπολη και τα δυο θύματα ειδοποίησαν αμέσως αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν αμέσως για να εντοπίσουν τους δράστε

Υπό την απειλή βίας τρεις τσιγγάνοι πλησίασαν δύο 18χρονους, τους έκλεψαν όσα χρήματα είχαν πάνω τους και τράπηκαν σε φυγή - Τελικά συνελήφθησαν και κατασχέθηκε η λεία τους

Και μόνη η απειλή βίας από τους τρεις αγνώστους που τους πλησίασαν και τους ζήτησαν τα χρήματα που είχαν μαζί τους, ήταν αρκετή για να κάνει δύο 18χρονους φίλους να «παγώσουν» και να μην τολμήσουν να αντισταθούν. Παρέδωσαν στους ληστές το μικρό χρηματικό ποσό που είχαν πάνω τους κι εκείνοι τράπηκαν σε φυγή.

Η ληστεία έγινε μέρα- μεσημέρι στην Τρίπολη και τα δυο θύματα ειδοποίησαν αμέσως αστυνομικούς της Ασφαλείας, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν αμέσως για να εντοπίσουν τους δράστες. Λίγη ώρα αργότερα, οι τρεις τσιγγάνοι ηλικίας 22, 18 και 19 χρόνων βρίσκονταν με χειροπέδες και στις τσέπες τους κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό που είχαν αρπάξει από τους δυο νεαρούς.

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για ληστεία και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή. Οι άνδρες της Ασφαλείας, πάντως, ερευνούν αν και άλλοι κάτοικοι της περιοχής έχουν πέσει θύματά τους με την ίδια μέθοδο.

ΚΟΡΥΦΗ