ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ -

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2004

Νέο επενδυτή, αναμένουν στη ΒΕΚΚΑ Κορίνθου - Ολοκληρώθηκε το κλειστό γυμναστήριο στο Λέχαιο - Δύο γιατροί λένε ότι κράτησαν στην θέση του τον διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Θωμά Κωτούλα.

Την συγκατάθεση της ALPHA BANK για να προχωρήσουν οι διαδικασίες μεταβίβασης μετοχών στο νέο επενδυτή, αναμένουν στη ΒΕΚΚΑ Κορίνθου, ενώ την ίδια ώρα οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις και αντιμετωπίζουν με δυσπιστία κάθε υπόσχεση.

Δύο γιατροί λένε ότι κράτησαν στην θέση του τον διοικητή του Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Θωμά Κωτούλα. Ο ένας υπηρετεί στο Νοσοκομείο, σε διευθυντική θέση, ο άλλος είναι ιδιώτης γιατρός και με υψηλές διασυνδέσεις στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Οι γιατροί έχουν πολύ στενή θέση με τον υπουργό υγείας Νικήτα Κακλαμάνη.

Ολοκληρώθηκε το κλειστό γυμναστήριο στο Λέχαιο και στις 15 Σεπτεμβρίου άρχισαν οι προπονήσεις της ομάδας μπάσκετ «Ολυμπιάδας Άσσου-Λεχαίου 2004». Την πρώτη προπόνηση της ομάδας παρακολούθησε και ο παλαιός μπασκετμπολίστας Αργύρης Καμπούρης

Μεγάλες αλλαγές στην οικονομία του τόπου μας και στην οικιστική ανάπτυξη, αναμένεται να σηματοδοτήσει η δρομολόγηση των νέων συρμών του ΟΣΕ στο δίκτυο που ολοκληρώνεται. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Χρήστος Τσίτουρας εκτιμούσε ότι μέχρι την Ολυμπιάδα το τραίνο θα έφθανε Κόρινθο, ενώ μέχρι τέλος του 2004 θα είχε φθάσει και μέχρι το Κιάτο.

Με το "δεξί" μπήκαν οι 3 κορινθιακές ομάδες στο πρωτάθλημα της Δ' Εθνικής και στον 9ο όμιλο. Πιο συγκεκριμένα ο ΠΑΣ Κόρινθος πέρασε νικηφόρα από την Τερψιθέα με 3-1.

Με το ίδιο σκορ επικράτησε και ο Ολυμπιακός Λουτρακίου του Πανγορτυνιακού στο γήπεδο της Κορίνθου (το οποίο έχουν δηλώσει οι τελευταίοι ως έδρα τους λόγω εργασιών στο δικό τους γήπεδο). Αντίθετα, η ομάδα του Πέλοπα Κιάτου που πρωταγωνίστησε μέχρι τέλους στο περυσινό πρωτάθλημα υποχρεώθηκε σε ισοπαλία 1-1 στο Κιάτο από την Α.Ε. Ηρακλείου.

Νέο νόμο φαίνεται ότι θα προωθήσει η Κυβέρνηση της Ν.Δ. σχετικά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να ψηφιστεί η εκλογή των Δημάρχων με 42%. Οι αντιδράσεις στην Κορινθία ήσαν σε διπλή κατεύθυνση. Νυν Δήμαρχοι όπως οι κ.κ. Θωμαίδης (Κορινθίων) και Ρουμελιώτης (Σαρωνικού) δείχνουν θετικοί σε μία τέτοια εξέλιξη επανεκλογή.

Αντιθέτως ο αρχηγός της μειοψηφίας στο Δήμο Κορινθίων κ. Αλ. Πνευματικός και ο πρώην Δήμαρχος Κορινθίων κ. Τ. Δαλακλείδης φαίνεται να έχουν αντίθετη άποψη.

ΚΟΡΥΦΗ