ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

«Πόλεμος» για ένα banner Δημαρά-Χριστόπουλου με... φόντο τον δήμο Πατρέων !!!

Αφορμή στάθηκε καταχώρηση του νυν Δημάρχου, που όπως υποστηρίζει ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πόλη» απευθύνεται στον ίδιο κάνοντας «κίτρινη προπαγάνδα», προσπαθώντας να «χτυπήσει» πολιτικά και προσωπικά τον Κώστα Χριστόπουλο.

Βγήκαν τα «μαχαίρια» μεταξύ των υποψήφιων Δημάρχων για την Πάτρα και συγκεκριμένα του Γιάννη Δημαρά και του Κώστα Χριστόπουλου.

Αφορμή στάθηκε καταχώρηση του νυν Δημάρχου, που όπως υποστηρίζει ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πόλη» απευθύνεται στον ίδιο κάνοντας «κίτρινη προπαγάνδα», προσπαθώντας να «χτυπήσει» πολιτικά και προσωπικά τον Κώστα Χριστόπουλο.

Ειδικότερα η καταχώρηση του Γιάννη Δημαρά που απευθύνεται στους δημότες αναφέρει: «Για τον επιχειρηματία υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων με τα 62 ακίνητα, 915 χιλιάδες ευρώ σε μετοχές και καταθέσεις και 450.000 ευρώ ετήσιο εισόδημα, όλα πάνε ... δεξιά. Τώρα η οικονομική ολιγαρχία της Πάτρας, θέλει να διοικήσει και την πόλη. Πριν αποφασίσεις σκέψου: Ο Δήμος δεν είναι εταιρεία. Τι σχέση έχεις εσύ με το οικονομικό κατεστημένο;».

Ο συνδυασμός «Νέα Πόλη» του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Χριστόπουλου, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται...Ο απερχόμενος δήμαρχος Πατρέων "διδάσκει' για άλλη μια φορά ήθος και πολιτικό πολιτισμό.

Καταφεύγει σε "κίτρινη" προπαγάνδα για να χτυπήσει πολιτικά και προσωπικά τον Κώστα Χριστόπουλο και τη "Νέα Πόλη". Δεν έχει όμως καν το θάρρος να αναφερθεί ονομαστικά στον υποψήφιο Δήμαρχο Πατρέων και αρκείται σε μισόλογα και υπαινιγμούς για λόγους εντυπωσιασμού, προκειμένου να λασπολογήσει σε βάρος ενός ανθρώπου καταξιωμένου επαγγελματικά και κοινωνικά.

Οι Πατρινοί όμως έχουν πάρει τις αποφάσεις τους. Δυστυχώς για τον κ. Δημαρά το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Οι συμπολίτες μας του έδωσαν την ευκαιρία που ζητούσε πριν από τρεισήμισι χρόνια κι αυτός την ξόδεψε φτηνά.

Ο άνθρωπος που απειλούσε τη δημοτική του ομάδα με παραίτηση από τους πρώτους μήνες της θητείας του, τώρα θέλει να γαντζωθεί από τον δημαρχιακό θώκο, και δεν το κάνει "για την Πάτρα", αλλά για τον εαυτό του.

Οι συνδημότες μας όμως έχουν αποφασίσει ότι θέλουν έναν Δήμαρχο ο οποίος:

•  Δεν θα μπαίνει στον πειρασμό να βουτήξει το δάχτυλο στο μέλι για να αντλήσει πολιτικά ή άλλα οφέλη

•  Θα βάζει το όφελος των πολιτών πάνω απ’ όλα

•  Θα είναι αποφασισμένος να αφήσει στην άκρη τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην Πόλη

•  Δεν θα υπηρετεί ολιγαρχίες, εκδοτικά και επικοινωνιακά συμφέροντα

•  Δεν θα το παίζει την μια στιγμή δήθεν «κεντροαριστερός» και την αμέσως επόμενη θα φωτογραφίζεται χαριεντιζόμενος με κυβερνητικούς παράγοντες

• Δεν θα γράφει με το ένα χέρι ανακοινώσεις διαμαρτυρίες για τις απολύσεις των δημοτικών υπαλλήλων, και με το άλλο χέρι θα τις υπογράφει στέλνοντας κόσμο στην ανεργία

• Δεν θα αφήνει τις γειτονιές και τους πρώην δήμους μέσα στη λάσπη και τις λακκούβες

• Δεν θα βλέπει τον δημαρχιακό θώκο σαν μετα-συνταξιοδοτική ενασχόληση, αλλά σαν κοινωνική προσφορά στον τόπο που ζούμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας.

Οι πολίτες της Πάτρας έχουν αποφασίσει ότι θέλουν για Δήμαρχο ένα πρόσωπο που θα βάζει το «εμείς» πάνω από το «εγώ».

Ο κ. Δημαράς δεν ανήκει σε καμιά από τις προαναφερόμενες κατηγορίες αυτοδιοικητικών παραγόντων. Γι’ αυτό και σε λίγες εβδομάδες θα επιστρέψει, με τη σύμφωνη γνώμη των πολιτών, εκεί που ανήκει: Στην πολιτική λησμονιά...».

Απαντώντας ο συνδυασμός του Γιάννη Δημαρά αναφέρει σε ανακοίνωση:

«Πάμπλουτος και στα λόγια ο κ. Κώστας Χριστόπουλος, εξέδωσε μια μακροσκελέστατη ανακοίνωση, στην οποία του …διέφυγε να απαντήσει επί της ουσίας.

Αρχή άνδρα δείκνυσι.

Και η θητεία του Γιάννη Δημαρά στο δημαρχιακό αξίωμα απέδειξε το ήθος του, όταν παρέλαβε έναν καταχρεωμένο Δήμο και τον ξεχρέωσε μέσα σε μόλις 3,5 χρόνια, σεβόμενος και το τελευταίο ευρώ του Πατρινού δημότη.

Επειδή ο κ. Χριστόπουλος έχει παρελθόν στα δημοτικά πράγματα ως Αντιδήμαρχος, ας μας απαριθμήσει τα πεπραγμένα του και ειδικώς αυτά που συνηγορούν για το δικό του ήθος».

Στη συνέχεια ο συνδυασμός «Νέα Πόλη» του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Χριστόπουλου, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Ο συνδυασμός «Νέα Πόλη» σε απάντηση της ανακοίνωσης που εξέδωσε η παράταξη «Τώρα, για την Πάτρα» απαντάει ότι, αυτός που έχει πρόβλημα, ακριβώς επειδή δεν έχει να επιδείξει έργο, είναι ο απερχόμενος Δήμαρχος. Αλλά δυστυχώς γι’ αυτόν, τη συγκεκριμένη αδυναμία του γνωρίζουν οι συνδημότες μας σε κάθε γειτονιά της Πόλης. Όσες συγνώμες κι αν ζητήσει, οι πολίτες δεν μπορούν να τον συγχωρέσουν για όσα δεν έκανεστην Πάτρα επί 3 ½ χρόνια. Αντίθετα, ο Κώστας Χριστόπουλος θέτει υποψηφιότητα για Δήμαρχος Πατρέων με μοναδικό κίνητρο την προσφορά στην Πόλη.

Και κάτι ακόμα για τον κ. Δημαρά, που δεν του αρέσουν τα «πλούσια λόγια»: Οι πηγές χρηματοδότησης της προεκλογικής καμπάνιας της «Νέας Πόλης», που θα ξεκινήσει σύντομα, είναι γνωστές και συγκεκριμένες. Εμείς δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Μπορεί ο κ. Δημαράς, ο οποίος εμφανίζεται ως υπερασπιστής της ηθικής, να απαντήσει στους συνδημότες μας από ποιες –συγκεκριμένες- πηγές χρηματοδοτείται η προεκλογική καμπάνια του, που έχει ξεκινήσει εδώ και κάποιες εβδομάδες;

 

 

Πηγή: patrastimes.gr

ΚΟΡΥΦΗ