ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΜΕΡΗ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ -

Ποιες χώρες επιλέγουν το Λουτράκι για τις διακοπές τους

Σύμφωνα με στοιχεία που βασίζονται στην ιστοσελίδα booking.com φαίνονται οι χώρες προέλευσης των τουριστών στο Λουτράκι στο χρονικό διάστημα των τελευταίων 60 ημερών.

Μία ενδιαφέρουσα λίστα παρουσίασε την προηγούμενη εβδομάδα η Tourix, η οποία ασχολείται με το μάρκετινγκ τουριστικών επιχειρήσεων και προορισμών. Σύμφωνα με στοιχεία που βασίζονται στην ιστοσελίδα booking.com φαίνονται οι χώρες προέλευσης των τουριστών στο Λουτράκι στο χρονικό διάστημα των τελευταίων 60 ημερών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία λοιπόν φαίνεται ότι ο βασικός όγκος τουριστών στο Λουτράκι προέρχεται από τη Ρωσία (σχεδόν 1 στους 3) και έπεται η Ελλάδα. Αυτές οι δυο χώρες καλύπτουν το 50% των κρατήσεων στην περιοχή.

Μερικές επισημάνσεις:

  • φαίνεται ότι οι επισκέπτες από Ολλανδία, Ισραήλ, ΗΠΑ, Γαλλία, Φινλανδία, Ελβετία, Βέλγιο και Ρουμανία, επιλέγουν μεγαλύτερα σε τιμή καταλύματα!  
  • Επίσης οι επισκέπτες από Ελλάδα, Ιταλία & Ισπανία επιλέγουν να διανυκτερεύσουν στην περιοχή λιγότερες από 2 νύχτες κατά μέσο όρο.
  • Οι τουρίστες από Ρωσία, Λιθουανία, Σερβία, Ουκρανία, Δανία, Πολωνία και Ρουμανία φαίνεται να έχουν τη μεγαλύτερη διάρκεια παραμονής (μέσο όρο πάνω από 4 νύχτες)

ΠΗΓΗ: Tourix

ΚΟΡΥΦΗ