ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνικά -

Ολοκληρώθηκε η μεταφορά του ΚΤΕΛ στο Άργος

Κυκλοφοριακή ανάσα στην πόλη του Άργους αναμένεται να δώσει η μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ στο Άργος που ολοκληρώθηκε σήμερα.

Κυκλοφοριακή ανάσα στην πόλη του Άργους αναμένεται να δώσει η μετεγκατάσταση του ΚΤΕΛ στο Άργος που ολοκληρώθηκε σήμερα.

Με επίσημη ανακοίνωση του προέδρου του ΚΤΕΛ Αργολίδας Ανάργυρου Μαρούση, ανακοινώθηκε η έναρξη λειτουργίας του ΚΤΕΛ στο νέο οικόπεδο στην περιοχή του Αγίου βασιλείου, απέναντι από τον εγκαταλελειμμένο και ρημαγμένο Σιδηροδρομικό Σταθμό της πόλης του Άργους.

Ο Δήμαρχος Άργους - Μυκηνών κ. Δημήτρης Καμπόσος σχολίασε σχετικά με το θέμα: «Μετά από πολλά χρόνια το όνειρό έχει γίνει πράξη και το ΚΤΕΛ βρίσκεται σε ένα χώρο που έπρεπε να βρίσκεται εδώ και χρόνια, όπως και σε όλες τις σύγχρονες πόλεις. Το ΚΤΕΛ βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου και το κέντρο της πόλης θα συνεχίσει να εξυπηρετείται με διελεύσεις.»

Ο κ. Μαρούσης ευχαρίστησε το δήμαρχο για τη βοήθειά του να υλοποιηθεί αυτό το σχέδιο που αρχικά βρήκε κάποιες δυσκολίες οι οποίες με τη συμπαράσταση και την αρωγή του δημάρχου ξεπεράστηκαν, και ευχήθηκε καλό ξεκίνημα.

Ενημέρωσε, τέλος, πως το πρακτορείο των Αθηνών έχει ήδη ξεκινήσει τη λειτουργία του, με την ελπίδα να δώσει «λύση και ανάσα στην πόλη του Άργους».

http://www.anagnostis.org/

ΚΟΡΥΦΗ