ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - Κινηματογράφος -

Όλα έτοιμα για το 7ο διεθνές φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου

Θα μεταβεί σε Σπάρτη, Γύθειο, Ξυλόκαστρο, Δημητσάνα, κι ακόμα σε Πάτρα, Αμαλιάδα, Ακράτα, καθώς και στα νέα μέλη του δικτύου, το Λεβίδι και το Δερβένι

Το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα, από τις 18 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου, και στη συνέχεια από 18 Ιουνίου έως 23 Ιουλίου, θα παρουσιαστεί σε όλο το δίκτυο των πόλεων της Πελοποννήσου.

Θα μεταβεί σε Σπάρτη, Γύθειο, Ξυλόκαστρο, Δημητσάνα, κι ακόμα σε Πάτρα, Αμαλιάδα, Ακράτα, καθώς και στα νέα μέλη του δικτύου, το Λεβίδι και το Δερβένι.

Όλες οι προβολές θα πραγματοποιηθούν σε ανοιχτούς χώρους, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις επίσημες οδηγίες για την ασφάλεια του κοινού, των καλεσμένων και του προσωπικού.

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ θα προβληθούν συνολικά, 58 διεθνή ντοκιμαντέρ, αλλά και 27 ταινίες τεκμηρίωσης Ελλήνων δημιουργών, ενώ προγραμματίζονται παράλληλες εκδηλώσεις στην έδρα του, στην Καλαμάτα.

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου, διοργανώνεται από το Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας, με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού, του ΕΚΟΜΕ (Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας) και του ΕΚΚ (Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου), σε συνδιοργάνωση με τις Περιφέρειες Δυτικής Ελλάδας και Πελοποννήσου, καθώς και με τους δήμους του Δικτύου.

Όπως κάθε χρόνο, όλες οι προβολές, τα σεμινάρια και οι παράλληλες δράσεις είναι δωρεάν και ελεύθερες στο κοινό.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με το φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τον διαδικτυακό τόπο

www.peloponnisosdocfestival.com

ή την σελίδα του facebook [url=https://www.facebook.com/peloponnisosdocfestival/]https://www.facebook.com/peloponnisosdocfestival/[/url]

ΚΟΡΥΦΗ