ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ -

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2007

Η επίθεση Μπεγλίτη στον Τ. Χωρέμη και τα χρίσματα του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. για τις .. Νομαρχιακές (μετατράπηκαν σε Περιφερειακές) του 2010 μονοπώλησαν την επικαιρότητα

"Άκουσα ένα Σάββατο μεσημέρι την συνέντευξη του κ. Χωρέμη στον τηλεοπτικό σταθμό «Ηλέκτρα». Πραγματικά θεωρώ ότι έδειξε μια σκοτεινή πλευρά του εαυτού του, που κανείς μέχρι τώρα δεν γνώριζε.

Εγώ τα λέω πάντα με το όνομά τους. Στην πολιτική πρέπει να έχουμε πάντα μια ηθική γενναιότητα. Τρομοκρατήθηκα κυριολεκτικά ακούγοντας τον συνυποψήφιο μου να θεωρεί δεδομένο ότι έχει μια καρέκλα βουλευτή και ότι είναι υποχρεωμένοι οι πολίτες να τον διατηρήσουν σε αυτή την καρέκλα.

Προφανώς δεν έχει αντιληφθεί τις αλλαγές στην κοινωνία. Πραγματικά τρομοκρατήθηκα γιατί δείχνει μια αντιδημοκρατική συμπεριφορά γραπώματος από μια καρέκλα που αυτό δεν προοιωνίζεται τίποτα καλό για ένα σύγχρονο και δημοκρατικό ΠΑΣΟΚ μέσα στην κοινωνία που αναδεικνύει τους πολίτες σε πρωταγωνιστές της πολιτικής διαδικασίας"

Τάδε έφη Πάνος Μπεγλίτης το 2007 για τον συνυποψήφιό του Τ. Χωρέμη. Το τι ακολούθησε το γνωρίζουμε όλοι

Εντός του μηνός αναμένεται να ξεκινήσει η ανακύκλωση στον δήμο Κορινθίων. Ήδη η εταιρεία που έχει αναλάβει να στηρίξει το έργο προχώρησε σε αποστολή δελτίων Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ ανάλογη δήλωση έκανε και ο δήμαρχος Κορινθίων σε συνέντευξη 

Σε πρόσφατο δημοσίευμα γίνεται αναφορά σε 5 υποψήφιους για το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ στις επόμενες Νομαρχιακές εκλογές (2010).  Σε ποιους γίνεται αναφορά;

  • Στους δύο πρώην βουλευτές Άγγ. Μανωλάκη και Τ. Χωρέμη,
  • στην υποψήφια βουλευτίνα και πρώτη νομαρχιακή σύμβουλο Κ. Φαρμάκη,
  • στο δήμαρχο Τενέας Χρ. Χασικίδη και …
  • παραδόξως (sic) στον έχοντα –λογικά- τον πρώτο και αποκλειστικό λόγο, τον επικεφαλής της μειοψηφίας Ν. Παπαϊωάννου.

(σ.σ. κατέληξε στο Γ.  Δέδε)

Σε ό,τι αφορά τα της πλειοψηφίας εκεί φαίνεται πως ο Λ. Παπαφωτίου είναι ο πρώτος που αφήνει να διαφανούν οι φιλοδοξίες του –αν και ανεπίσημα.

Την υποψηφιότητα του υπερδραστήριου αντινομάρχη φαίνεται να στηρίζει ένας σημαντικός κύκλος κομματικών και μη γαλάζιων στελεχών μεταξύ των οποίων και ο Χρ. Σεργεντάνης, ο οποίος άλλωστε έκανε και την γνωστή δήλωση (σ.σ. κατέληξε στο Ν. Ταγαρά).

ΚΟΡΥΦΗ