ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνικά - ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ - Lifestyle - Παράξενα -

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος κουμπάρος στον γάμο Ανδρίτσου - Φειδά

είναι χρόνια φίλος με το ανδρόγυνο Ανδρίτσος-Φειδά και με χαρά δέχτηκε να είναι εκείνος που θα τους στεφανώσει και που θα σύρει μαζί τους το χορό του Ησαΐα, τρώγοντας έτσι το ρύζι για χάρη τους, στη πιο όμορφη μέρα της ζωής τους

Τις τελευταίες μέρες το νησί της Μυκόνου έζησε στους ρυθμούς του γάμου της παρουσιάστριας Σίσσυς Φειδά και του επιχειρηματία Γίωργου Ανδρίτσου.

 Πολλοί μάλιστα έκαναν και λόγο για το τελευταίο πάρτι του καλοκαιριού, για μια τελετή λήξης της θερινής περιόδου, κάτι που έκανε τις συνθήκες ακόμα πιο ευνοϊκές για να βρεθούν  στο «ασπρονήσι» αρκετοί ηθοποιοί, επιχειρηματίες και άνθρωποι των Media, και να ευχηθούν στο ζευγάρι ότι καλύτερο στο νέο αυτό ξεκίνημα στη ζωής τους.

Ο Κουμπάρος όμως του ζευγαριού, ο άνθρωπος που άλλαξε τις βέρες και τα στέφανα, έχει και αυτός το σύμβολισμό του, στο νέο αυτό κύκλο που ανοίγεται στη ζωής των νεόνυμφων.

 Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας αλλά και βουλευτής Αρκαδίας με το Πα.Σο.Κ. κ. Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, είναι όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες ο «άνδρας επί των τιμών», που θα έλεγαν και στην τηλεόραση.

Ο Οδυσσέας, όπως τον φωνάζουν οι δικοί του άνθρωποι, είναι χρόνια φίλος με το ανδρόγυνο Ανδρίτσος-Φειδά και με χαρά δέχτηκε να είναι εκείνος που θα τους στεφανώσει και που θα σύρει μαζί τους το χορό του Ησαΐα, τρώγοντας έτσι  το ρύζι για χάρη τους, στη πιο όμορφη μέρα της ζωής τους.

Ο Υπουργός γνωρίζει αρκετά χρόνια τον Γιώργο Άνδρίτσο, καθώς αμφότεροι έχουν καταγωγή από την Αρκαδία, ενώ εκτός από την «ανάπτυξη» που πιθανολογούμε πως θα φέρει, αφού δουλεύει αρκετά σκληρά και  ξοδεύει τις περισσότερες ώρες της ημέρας του στο Υπουργείο και σε συναντήσεις με φορείς, αλλά και εκπροσώπους της Τρόικα και της Ε.Ε, καθώς του έχει ανατεθεί ένα από τα πιο δύσκολα χαρτοφυλάκια της Κυβέρνησης.  Το ζευγάρι ελπίζει πως θα φέρει επίσης  υγεία στη δύσκολη καθημερινότητα, αλλά και στο υπόλοιπο της ζωής τους,  κι αυτό γιατί ο κ. Κωνσταντινόπουλος πριν ασχοληθεί με τη πολιτική υπήρξε ένας πετυχημένος γιατρός με βραβεία και με διακρίσεις στο κλάδο της Ακτινολογίας, αποδεικνύοντας έτσι πως κάποια πράγματα στη ζωή μόνο τυχαία δεν είναι…

ΚΟΡΥΦΗ