ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - Περιβάλλον - Σκουπίδια -

Ο ΦΟΔΣΑ στέλνει τα σκουπίδια της Τρίπολης στην Κορινθία

Ο ΦΟΔΣΑ με ομόφωνη απόφαση δίνει την αρμοδιότητα στο Δήμο Τρίπολης να εκχωρήσει και να μεταφέρει 1500 τόνους σκουπιδιών, που βρίσκονται στους δρόμους του Δήμου Τρίπολης, στην Κορινθία και συγκεκριμένα στο Πράσινο σημείο

Εκτάκτως συνεδρίασε ο ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου υπό την παλιά του σύνθεση με θέμα τα απορρίμματα της Τρίπολης που για μέρες βρίσκονται στους δρόμους. Ο δήμαρχος της Καλαμάτας κ. Νίκας σε δήλωσή του μετά τη συνεδρίαση είπε:

" Ο ΦΟΔΣΑ με ομόφωνη απόφαση δίνει την αρμοδιότητα στο Δήμο Τρίπολης να εκχωρήσει και να μεταφέρει 1500 τόνους σκουπιδιών, που βρίσκονται στους δρόμους του Δήμου Τρίπολης, στην Κορινθία και συγκεκριμένα στο Πράσινο σημείο. Η απόφαση αποστέλλεται στο Γενικό Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Διδασκάλου για να εγκριθεί. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Διδασκάλου θα εγκρίνει την απόφαση. Η μεταφορά είναι θέμα ωρών για να ξεκινήσει. Ξεχνάμε τον ΧΥΤΑ Ξυλοκάστρου."

Ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής ζήτησε από τα μέλη του ΦΟΔΣΑ, με την ευκαιρία που βρέθηκαν σήμερα για τη συνεδρίαση της ΠΕΔ, να γίνει μία εκτελεστική επιτροπή για το θέμα των απορριμμάτων.

ΚΟΡΥΦΗ