ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης .. not found

Το πρόβλημα, τελικά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το αρχείο που εξαφανίστηκε. Το πρόβλημα είναι ότι την ίδια πάθηση έχει και η Δημοτική Αρχή συνολικά επί 5 έτη. Ε-ΞΑ-ΦΑ-ΝΙ-ΣΜΕ-ΝΗ

Η κριτική (θυμηθείτε σχετικά εδώ) του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και υποψηφίου Δημάρχου Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης, Βλάσση Τσιώτου, σχετικά με την απόφαση του Δήμου να μην διεκδικήσει κάποια χρηματοδότηση για την επέκταση του αποχετευτικού δικτύου στις παράκτιες τοπικές κοινότητες του Δήμου φαίνεται ότι προκάλεσε μία ταραχή στο Δήμαρχο Ηλ. Ανδρικόπουλο που πέρασε στην αντεπίθεση με ανακοίνωση η οποία, όμως, μάλλον "εκπυρσοκρότησε".

Ο Δήμαρχος λοιπόν ανταπάντησε με ανακοίνωση στην οποία η κριτική που του ασκείται βαφτίζεται "λιβελογράφημα" και για να αποδείξει τα λεγόμενά του παραπέμπει σε ενημερωτικό σημείωμα του διευθυντή της ΔΕΥΑΞ.

Κλικάραμε το σύνδεσμο να δούμε τα πειστήρια και αυτό που λάβαμε είναι "page not found" (η σελίδα δεν βρέθηκε). Πάνε τα πειστήρια, τα έφαγε ο παγκόσμιος ιστός.

Βέβαια, όταν κάποιον τον έχει πάρει ο ύπνος επί 5 χρόνια και κατεβαίνει "αγουροξυπνημένος" στις εκλογές, όλο και κάποια γκάφα θα γίνει, όλο και κάποιος σύνδεσμος θα εξαφανιστεί .. 

Το πρόβλημα, τελικά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ το αρχείο που εξαφανίστηκε. Το πρόβλημα είναι ότι την ίδια πάθηση έχει και η Δημοτική Αρχή συνολικά επί 5 έτη.  

Ε-ΞΑ-ΦΑ-ΝΙ-ΣΜΕ-ΝΗ

ΚΟΡΥΦΗ