ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Περιφέρεια -

Ο. Βουδούρης: «Αν έφευγα, θα έκανα δώρο στους αντιπάλους μας»

Η υποψηφιότητά μου πυροδότησε αντιδράσεις και έντονο διάλογο, αλλά αυτά έκλεισαν οριστικά, τόνισε ο Οδυσσέας Βουδούρης, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η υποψηφιότητά μου πυροδότησε αντιδράσεις και έντονο διάλογο, αλλά αυτά έκλεισαν οριστικά, τόνισε ο Οδυσσέας Βουδούρης, υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο ίδιος είπε ότι κάποια στιγμή σκέφτηκε να αποχωρήσει, αλλά ξεκαθάρισε: «Αν έφευγα, θα έκανα ένα δώρο στους αντιπάλους μας».

Αναφερόμενος στις κάλπες του Μαΐου τόνισε ότι τα μηνύματα είναι πολλαπλά: από την κάλπη των Ευρωεκλογών θα βγουν πολιτικά μηνύματα, στις κάλπες για δήμαρχο οι πολίτες θα κρίνουν και με βάση το ποιος είναι ικανότερος για την επίλυση των προβλημάτων της πόλης, ενώ στην κάλπη για την Περιφέρεια τα μηνύματα θα είναι μεικτά.

Αναφερόμενος στη θητεία Τατούλη στην περιφέρεια, τόνισε ότι δεν θέλει να μπει σε προσωπική αντιπαράθεση με τον περιφερειάρχη, αλλά χαρακτήρισε αποτυχημένη τη διοίκηση Τατούλη.

«Εμείς είμαστε απέναντι στο σύστημα Τατούλη» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τον Πέτρο Τατούλη, μιλώντας στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο κ. Βουδούρης, τον καλεί να δώσει εξηγήσεις για πολλές αδιαφανείς υποθέσεις.

«Δημόσια είχα τονίσει ότι ο κ. Τατούλης εκπροσωπεί ακραίες νεοφιλελεύθερες απόψεις, ασυμβίβαστες με τον προοδευτικό, δημοκρατικό χώρο. Ας μην ξεχνάμε επιπλέον ότι ήταν, ως υφυπουργός Πολιτισμού της ΝΔ, ο εμπνευστής του διαβόητου 'Έργο Πολιτών'. Μιας προσπάθειας κρατικής χειραγώγησης του εθελοντισμού που κατέληξε σε ένα σύστημα κατάχρησης δημόσιου χρήματος με απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους, μισθούς 9.000 ευρώ για δήθεν υποστήριξη της εθελοντικής προσφοράς και άλλα ευτράπελα, τα οποία σήμερα βρίσκονται υπό την έρευνα της Δικαιοσύνης».

Πηγή: In.gr

ΚΟΡΥΦΗ