ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ -

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2004 - 2011

Τι συνέβη κάποιο Νοέμβριο στην Κορινθία - Αιματηρή ληστεία σε καφενείο στον Άσσο - Η νοθεία του νεμεάτικου κρασιού - 5000 αυθαίρετα στους Αγ. Θεόδωρους

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2011

Μπορεί να ακούγεται εξωπραγματικό, κι όμως είναι αληθινό. Οι ιδιοκτήτες του κτιρίου που φιλοξενείται εδώ και πολλά χρόνια το ΄Χαμόγελο του Παιδιού΄ στην Αρχαία Κόρινθο έχουν υποβάλει αγωγή εξώσεως κατά του Κέντρου!!

Αιματηρή ληστεία σε καφενείο στον Άσσο - ''Έγδυσαν'' μέχρι και τους πελάτες! ... Ο ένας από τους δύο κρατούσε κυνηγετικό όπλο και ο άλλος προχώρησε γρήγορα στο ταμείο.

Βούτηξε 500€ και στη συνέχεια σειρά πήραν οι πελάτες. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, οι κουκουλοφόροι λήστεψαν 8 από τους θαμώνες 

Μπορεί το τραγούδι να λέει ότι «το βαπόρι απ’ την Περσία πιάστηκε στην Κορινθία», ωστόσο οι αστυνομικές αρχές της Κορινθίας έπιασαν τελικά ένα ολόκληρο φορτηγό με προέλευση από την... Αλβανία, με σχεδόν 700 κιλά χασίς!!!

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2004

Κ. Λέγγας .. "Διαψεύδω τον κ. Ταγαρά. Η στυμφαλία δεν έχει περισευούμενο νερό" - Ο κ. Λέγγας ανέφερε χαρακτηριστικά ότι

«διαψεύδω τον κ.Ταγαρά που λέει ότι υπάρχει περισσευούμενο νερό στη Στυμφαλία διότι τα στοιχεία που έχει είναι από το 1963 έως και το 1990. έχει κάνει μετρήσεις και ελέγχους ο κ.Ταγαράς ;»

Η νοθεία του νεμεάτικου κρασιού λαμβάνει ολοένα και μεγαλύτερες διαστάσεις μετά τις πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και φέρουν κάποιους παραγωγούς να εισάγουν μούστο από την Ιταλία και τον βαφτίζουν "Αγιωργίτικο".

Και πάνω που είχαν δημιουργηθεί ελπίδες για την διάσωση της αλλαντοβιομηχανίας ΒΕΚΚΑ από το "λουκέτο" μετά την δέσμευση του υφυπ. Απασχόλησης κ. Γ. Γιακουμάτου, νέο πρόβλημα ήρθε στην επιφάνεια.

Ο υφυπουργός ήρθε σε επαφή με υψηλόβαθμα στελέχη της Alpha Τράπεζας ώστε να τους πείσει να συνυπογράψουν το πέρασμα της εταιρείας στον Βλάσση Καμπούρογλου, έλαβε όμως τις ισχυρές επιφυλάξεις τους.

Σύμφωνα, τέλος, με το Δήμαρχο Αγ. Θεοδώρων κ. Γ. Σοφία τα αυθαίρετα στο Δήμο υπολογίζονται σε 5000 και θεωρητικά όλα τα υπόλοιπα πέραν των 110 που έκαναν αίτηση είναι υπό κατεδάφιση. Όμως τα πιθανότερα προς κατεδάφιση είναι αυτά που βρίσκονται σε ρέματα και είναι επικίνδυνα (κυρίως πρόκειται για μάντρες).

ΚΟΡΥΦΗ