ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Νέο ξεκίνημα στο Ξυλόκαστρο - Ορκίστηκε ο Βλάσσης Τσιωτος με μαζική παρουσία των δημοτών

Σε μια σεμνή και λιτή τελετή, με μαζική παρουσία δημοτών, ορκίστηκε χθες το απόγευμα , στο θέατρο «Άγγελος Σικελιανός» στο Ξυλόκαστρο, η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης με επικεφαλής  στο αξίωμα του Δημάρχου τον νικητή των πρόσφατων εκλογών Βλάση Τσιώτο.

Την τελετή ορκωμοσίας τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Κορινθίας Νίκος Ταγαράς,ο νέος αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Τάσος Γκιολής , δήμαρχοι του νομού και άλλοι παράγοντες της πολιτικοκοινωνικής ζωής  της ευρύτερης περιοχής.

Σε ανάρτηση του στο Facebook ο νέος Δήμαρχος; σημείωσε

Η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και των κοινοτικών συμβουλίων του Δήμου μας σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για τον τόπο μας. Όλοι εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας.

Με σοβαρότητα, εργατικότητα , συνεννόηση και συνεργασία αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει και θα πάει τον Δήμο μας ξανά μπροστά!!!

Αξιοποιώντας όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, θα αντιμετωπίσουμε τα συσσωρευμένα προβλήματα της περιοχής,έχοντας σαν στόχο την δημιουργία ενός εξωστρεφούς Δήμου, ο οποίος θα αποτελέσει πάλι πρωταγωνιστή των εξελίξεων στην περιοχή.

Να έχουμε μια δημιουργική και παραγωγική θητεία!!!

 

Με πληροφορίες από http://kavosnews.gr

ΚΟΡΥΦΗ