ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Κοινωνικά - Υγεία -

Νεκρός εντοπίστηκε ο γιατρός στα Αγιαννιώτικα Κορίνθου

Ο 61χρονος γιατρός που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στους ασθενείς του όσο και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρέθηκε πυροβολημένος ενώ δίπλα του βρέθηκε μια καραμπίνα

Νεκρός εντοπίστηκε ο ιατρός - πνευμονολόγος Απόστολος Μανιάς λίγο πριν τα μεσάνυχτα που εργαζόταν στο νοσοκομείο Κορίνθου και  είχε εξαφανισθεί από το απόγευμα της Δευτέρας στην περιοχή Αγιαννιώτικα Κορίνθου κοντά στην οικία του σε απόσταση 1 χλμ. σε παρακείμενο ελαιώνα.

Ο 61χρονος γιατρός που ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στους ασθενείς του όσο και στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρέθηκε πυροβολημένος ενώ δίπλα του βρέθηκε μια καραμπίνα. Τραγική ειρωνεία ότι από τους πρώτους που κατέφτασαν στο σημείο ήταν ο ιατροδικαστής του νοσοκομείου ο οποίος και τύγχανε να είναι από τους πιο στενούς φίλους του εκλιπόντος.

Σύμφωνα με πληροφορίες φεύγοντας από το σπίτι του, στις 8/2/2021, το μεσημέρι, σε κακή κατάσταση, άφησε σημείωμα γράφοντας μεταξύ άλλων, ότι θα συναντήσει τη μητέρα του (η οποία έχει πεθάνει προ πολλών ετών ) και ότι επιθυμία του ήταν να ταφεί στo νησί του στην Σίφνο… Το τελευταίο στίγμα του κινητού του τηλεφώνου εντοπίστηκε στο χωριό Αλαμάνο Κορινθίας, το βράδυ της 8ης Φεβρουαρίου  και μετά  χάθηκε.

Η ΕΛ.ΑΣ ερευνούσε εξονυχιστικά τις περιοχές όπου εντοπίστηκε το τελευταίο στίγμα του τηλεφώνου του άτυχου άνδρα στο χωριό Αλαμάνο Κορινθίας  αλλά και στον Ισθμό της Κορίνθου.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών ενώ προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

ΚΟΡΥΦΗ