ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Νέα “πυρά” κατά του Βασ. Νανόπουλου για αθέτηση υποσχέσεων

Φαίνεται ότι η θητεία της νέας δημοτικής Αρχής στην Κόρινθο έχει μπει με επεισοδιακό τρόπο με τοπικούς παράγοντες να βάλλουν κατά του Δημάρχου Βασ. Νανόπουλου για αθέτηση λόγου και προεκλογικών υποσχέσεων. Την ίδια στιγμή, ο ίδιος, υπεραμύνεται της αξιοπιστίας του λόγου του προκαλώντας τον οποιονδήποτε έχει στοιχεία να τα προσκομίσει στο φως της δημοσιότητας.

Φαίνεται ότι η θητεία της νέας δημοτικής Αρχής στην Κόρινθο έχει μπει με επεισοδιακό τρόπο με τοπικούς παράγοντες να βάλλουν κατά του Δημάρχου Βασ. Νανόπουλου για αθέτηση λόγου και προεκλογικών υποσχέσεων.

Την ίδια στιγμή, ο τελευταίος, υπεραμύνεται της αξιοπιστίας του λόγου του προκαλώντας τον οποιονδήποτε έχει στοιχεία να τα προσκομίσει στο φως της δημοσιότητας.

Προσφάτως είχαμε τον επιχειρηματία και εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο, Γιώργο Πιέτρη, να παρομοιάζει σε ανάρτησή προς τους φίλους του το νέο Δήμαρχο με το δικτάτορα Γιώργο Παπαδόπουλο, με αφορμή τις 4 θέσεις που έχει κρατήσει ο Δήμαρχος για τον εαυτό του (Δήμαρχος, Οικονομικά, ΔΕΥΑΚ και Λιμενικό Ταμείο).

Ακολούθησε ανακοίνωση του επιχειρηματία που καταγγέλει το Δήμαρχο για αθέτηση συμφωνιών. Ο κ. Νανόπουλος είχε απαντήσει με μία αφιέρωση ενός κομματιού του τραγουδιστή Νίκου Μακρόπουλου με τη φράση “όταν για εμένα θα μιλάς ντροπή θα νιώθεις μόνο”. Νέα ήθη στην Κόρινθο.

Προχθές, είχαμε μία νέα καταγγελία από την κα Γιώτα Πιπίνη (υποψήφια με το συνδυασμό του πρώην Δημάρχου, Αλ. Πνευματικού) η οποία κατηγορεί το Δήμαρχο ότι “δεσμεύτηκε απέναντι μου να υποστηρίξει με κάθε τρόπο το αθλητικό αγώνα “Διογένεια”, που πραγματοποιήθηκε πέρσι με μεγάλη επιτυχία” αλλά στη συνέχεια “στη νέα μας συνάντηση αθέτησε την υπόσχεση του, εφευρίσκοντας δικαιολογίες της.. κακιάς ώρας”

Και σημειώνει “Διαπιστώνω πλέον καθαρά αυτό που λέγεται ψιθυριστά στην πόλη και φωναχτά στα δημοτικά συμβούλια ότι το ¨είπα – ξείπα¨ του κ. Νανόπουλου κινδυνεύει να συμπαρασύρει την Κόρινθο σε επικίνδυνες ατραπούς, να χαθούν νέες ευκαιρίες αλλά και κεκτημένα ετών.

Ο κ. Νανόπουλος απάντησε λέγοντας ότι “Η συνέπεια του Βασίλη Νανόπουλου είναι βασικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας του και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης . Όποιος έχει την παραμικρή αμφιβολία να προσκομίσει ότι στοιχείο διαθέτει – προφανώς δεν θα καταφέρει να βρει το ελάχιστο .”

Όσον αφορά τις αιτιάσεις της κας Πιπίνη, ο Δήμαρχος απαντά ότι “Δυστυχώς, και αυτό η κ.Πιπίνη «ξεχνά» να το αναφέρει, αποδείχτηκε πως δεν υπήρχαν οι απαραίτητες άδειες για την διεξαγωγή της συγκεκριμένης δράσης και πως κακώς χρησιμοποιούνταν και δημοσιεύονταν στην εν λόγω δραστηριότητα, τα διακριτικά του Δήμου Κορινθίων. Τι εκπροσωπεί η κ Πιπίνη πέρα από τον εαυτό της ?”

Έχουμε την εντύπωση, πάντως, ότι σύντομα θα ακουστούν και άλλες απόψεις αλλά φανταζόμαστε η εμπειρία του Βασίλη σε ελιγμούς όπως και η ικανότητά του να φέρνει τα πράγματα στο επιθυμητό σημείο θα αποδειχθεί ανυπερβλητος “τοίχος” για τις περισσότερες εξ’ αυτών.  

ΚΟΡΥΦΗ