ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Περιφέρεια -

Μια «τελευταία ζαριά» του Πέτρου πριν το χρίσμα πετάξει για την Καλαμάτα

«Μια τελευταία ζαριά» έριξε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης ώστε να βρει συμμάχους και χρίσματα στις επόμενες εκλογές, αλλά από ότι υποπτευόμαστε μάλλον σε «ασσόδυο» βγήκε η ζαριά.

«Μια τελευταία ζαριά» έριξε ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης στην έκθεση του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην προσπάθειά του να βρει συμμάχους και χρίσματα στις επόμενες εκλογές, αλλά από ότι υποπτευόμαστε μάλλον σε «ασσόδυο» βγήκε η ζαριά.

Ο Περιφεριάρχης στην πρεμιέρα της έκθεσης είπε πολλά αλλά είπε και ένα ενδιαφέρον με αποδέκτη πιθανότατα κάποιο από όλα τα κόμματα και κυρίως τη Ν.Δ. Είπε λοιπόν,

«επιβάλαμε τη βασική αρχή ότι οι διαφορετικοί κόσμοι πρέπει να συνεννοηθούν. Σε καμία περίπτωση δεν είπαμε ότι οι διαφορετικοί κόσμοι θα πρέπει να ταυτιστούν»

Με άλλα λόγια, «δώστε μου στήριξη ("να συνεννοηθούμε") για να λέω πάλι ότι κατεβαίνω ανεξάρτητος ("αλλά να μην ταυτιστούμε")».

Πάλι το ίδιο έργο σε σενάριο-σκηνοθεσία του Πέτρου. Δυστυχώς αυτή τη φορά το έργο που προβάλλεται σε επανάληψη μετά το 2010 και το 2014, δεν φαίνεται να έχει απήχηση αφού η Ν.Δ. είναι ένα βήμα από το να ανακοινώσει ως υποψήφιο το Δήμαρχο Καλαμάτας, Π. Νίκα.

Ο Πέτρος πάντως δεν πτοήθηκε.

Έκανε και νέα προσπάθεια στην ομιλία του το Σάββατο όπου παρουσίασε το σχέδιο των επόμενων χρόνων όπως διαβάζουμε σε άρθρο-δελτίο Τύπου από φιλοτατουλική ιστοσελίδα.

Πάλι grande σχέδια και νέα αφηγήματα, πάλι εξωστρέφεια και κατέληξε με το επικό:

«Πάνω απο 50 εκατομμύρια ευρώ, ποσό μαμούθ, επενδύθηκαν στον χώρο του Πολιτισμού» είπε ο Περιφερειάρχης και η Κορινθία σε αυτό έχει την μερίδα του λέοντος.

Φαίνεται ότι ο Πέτρος ζει σε μία άλλη πραγματικότητα, τώρα παράλληλη είναι; παράπλευρη είναι; εικονική είναι; 

εμείς αυτά τα 4 χρόνια στην Κορινθία βλέπαμε έναν Περιφερειάρχη που ασχολήθηκε καθ’ ολοκληρίαν (σχεδόν) με την Αρκαδία και το αν θα εκλεγεί η Εύη.

Και μετά από 4 χρόνια, θυμήθηκε και πάλι την Κορινθία, όταν κατάλαβε ότι «έσφιξαν τα γάλατα» και το χρίσμα «φτερακάει» για αλλού.

Δυο έργα εμβληματικά είπε ότι θα κάνει στην Κορινθία και δεν είδαμε κανένα.

Ο Ασωπός ακόμα στο «περίμενε» είναι και ο Ισθμός που θα γινόταν «πύλη της Πελοποννήσου» προς το παρόν εμφανίζεται στα δελτία ειδήσεων μόνο όταν κάποιος «χαροκαμένος» αποφασίζει να τερματίσει τη ζωή του.

Δυστυχώς για τον Πέτρο, όπως λέει και το τραγούδι «τώρα είναι αργά, αγάπη μου γλυκιά»

ΚΟΡΥΦΗ