ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ - ΚΟΙΝΩΝΙΑ -

Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση Κορίνθιου αντιδημάρχου που έχασε το μωρό του

Με ανάρτησή του σε γνωστό Μέσο Κοινωνικής δικτύωσης, ο Απ. Καραχοντζίτης, αντιδήμαρχος Νεμέας, γράφει για το πρόβλημα υγείας της νεογέννητης κόρης του, που εντελώς ξαφνικά, παρουσίασε πρόβλημα με την καρδούλα της και λίγες ημέρες μετά δεν άντεξε

Με ανάρτησή του σε γνωστό Μέσο Κοινωνικής δικτύωσης, ο Απ. Καραχοντζίτης, αντιδήμαρχος Νεμέας, γράφει για το πρόβλημα υγείας της νεογέννητης κόρης του, που εντελώς ξαφνικά, παρουσίασε πρόβλημα με την καρδούλα της και λίγες ημέρες μετά δεν άντεξε. Την Τρίτη 5 Μαρτίου, έγινε η κηδεία του στη Νεμέα παρουσία λίγων ατόμων!

Δείτε το μήνυμά του, που λυγίζει ακόμα και τους πιο σκληρούς:

 “Εγώ και η οικογένειά μου θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που μας συμπαραστάθηκαν σε αυτές τις 11 δραματικές ημέρες που το μικρό μας αγγελούδι πάλευε να κρατηθεί στην ζωή.

Η συμπαράσταση και το ενδιαφέρον σας ήταν πρωτόγνωρο και συγκινητικό και είναι αυτό που μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε.

Ένα ευχαριστώ ξέρω πως δεν φτάνει ειδικά για όσους μέρα νύχτα ήταν μονίμως στο πλευρό μας και έκαναν το πρόβλημά μας δικό τους πρόβλημα προσπαθώντας με κάθε τρόπο να μας βοηθήσουν και να απαλύνουν τον πόνο μας.

Ευχόμαστε ο Θεός να έχει καλά όλα τα παιδιά του κόσμου και όλες οι οικογένειες να είναι ευτυχισμένες.

Όσο για την μικρούλα μας Μαρία Ελίζα, θέλω να σας πω, πως κατάφερε μέσα σε 10 μέρες να μας διδάξει τόσα πολλά όσα δεν θα μπορούσαν όλοι οι δάσκαλοι του κόσμου να μας διδάξουν σε όλη μας τη ζωή.

Ευχαριστούμε τον Θεό γι αυτό το δώρο, νιώθουμε υπερήφανοι γι αυτήν που έδωσε μια πραγματικά μεγάλη μάχη από τις πρώτες ώρες τις ζωής της, και νιώθουμε ευλογημένοι που μπορέσαμε να δώσουμε το χάδι μας έστω και λίγο. Μας είπαν πως τελικά δεν τα κατάφερε… κάνουν λάθος! ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ μικρό μας Αγγελούδι… τα κατάφερες! Εμείς ξέρουμε…”.

http://www.loutraki365.gr/ 

ΚΟΡΥΦΗ