ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ - Φιλοζωία -

Μαζικές δηλητηριάσεις αδέσποτων ζώων στο κέντρο της Κορίνθου .. Ανάμεσά τους και η Ιφιγένεια

Στο Facebook πάντως έχουν εμφανιστεί αρκετοί πολίτες του Δήμου που αισθάνονται απογοητευμένοι και στενοχωρημένοι με τις δηλητηριάσεις των αδέσποτων με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή της Λίζας η και αλλιώς Ιφιγένειας με τα ιδιαίτερα μάτια που ζούσε στον Άγιο Νικόλα στην Κόρινθο και σήμερα Πέμπτη δολοφονήθηκε με δηλητήριο !

Οι μαζικές δηλητηριάσεις αδέσποτων ζώων στο κέντρο της Κορίνθου οδήγησαν το Δήμο Κορινθίων σε έκδοση ανακοίνωσης με την οποία καταδικάζει τις ενέργειες αυτές.

Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η τοποθέτηση σε κεντρικά σημεία μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνη για τα παιδιά και σημειώνει ότι οι δράστες αντιμετωπίζουν υψηλές ποινές και μεγάλα χρηματικά πρόστιμα.

Στο Facebook πάντως έχουν εμφανιστεί αρκετοί πολίτες του Δήμου που αισθάνονται απογοητευμένοι και στενοχωρημένοι με τις δηλητηριάσεις των αδέσποτων με πιο χαρακτηριστική περίπτωση αυτή της Λίζας η και αλλιώς Ιφιγένειας με τα ιδιαίτερα μάτια που ζούσε  στον Άγιο Νικόλα στην Κόρινθο και σήμερα Πέμπτη δολοφονήθηκε με δηλητήριο !

Ο Παναγιώτης Μούζος αναφέρει στο λογαριασμό του ότι

"το δηλητήριο ήταν φαίνεται πολύ δυνατό μιας και εμετό έκανε και 3 ενέσεις ατροπίνης της κάναμε μαζί με την Ελένη αλλα δυστυχώς . Η Λίζα "έφυγε" κλαίγοντας με παράπονο μέσα στο αυτοκίνητο λίγο πριν φτάσουμε στον Κτηνίατρο .Δεν ήταν μόνη της οταν πέθανε είχε και τους δυό μας μαζί .

Μαζί της έφυγε και ενα κομμάτι από αναμνήσεις και τόση αγάπη από όλους εδώ στην γειτονιά . Στο καλό εκει μαζί με Μάικ , την Λίλυ ,τον Ρούλη και όλα τα σκυλάκια της γειτονιάς που δεν ζούν πιά" .

Να θυμίσουμε ότι ο Δήμος Βέλου Βόχας προγραμματίζει στειρώσεις αδέσποτων ζώων.μέχρι τα τέλη της χρονιάς και όποιος ενδιαφερόμενος μπορεί να τηλεφωνήσει στο 27410 50301

ΚΟΡΥΦΗ