ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

“Λαγός στιφάδο” στο εκλογικό μενού του Κιάτου;

Απασχολημένος καθώς ήταν να επουλώσει τα τραύματα από το σφυροκόπημα του απολογισμού της 24ης Μαρτίου, ο απερχόμενος δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος δεν πρόλαβε να πάρει τον Βαγγέλη τον Χουσελά την επαύριο, ώστε να του ευχηθεί «χρόνια πολλά»

Απασχολημένος καθώς ήταν να επουλώσει τα τραύματα από το σφυροκόπημα του απολογισμού της 24ης Μαρτίου, ο απερχόμενος δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος δεν πρόλαβε να πάρει τον Βαγγέλη τον Χουσελά την επαύριο, ώστε να του ευχηθεί «χρόνια πολλά» για την ονομαστική του εορτή –ίσως και το «ευ παρέστης» στον απολογισμό, όπου ο κ. Χουσελάς δεν είπε και πάρα πολλά πράγματα, παρά τα περί του αντιθέτου θρυλούμενα.

Για να εξιλεωθεί ο Σπύρος αναγκάστηκε να πάει αυτοπροσώπως την Τρίτη το μεσημέρι, έξω από το σπίτι του υποψήφιου (;) δημάρχου Σικυωνίων, όπου ο σμπίρος μου τούς έπιασε σε ένα τρυφερό (πολιτικά εννοείται) «τετ α τετ».

Αμέσως μετά τις καθιερωμένες ανταλλαγές ευχών, ο κ. Χουσελάς προσκάλεσε τον δήμαρχο να ανέβει σπίτι του για ένα κρασί:

«έχεις καλό μεζέ;», ρώτησε ο Σπύρος.
«Λαγό», του απάντησε ο Βαγγέλης.

Εκείνη την ώρα ο σμπίρος μου πάτησε κάτι ξερόκλαδα, οι δυο άντρες στράφηκαν προς το μέρος του και αναγκάστηκε να φύγει. Έτσι έμεινε με την αγωνία. Ανέβηκε ή όχι ο δήμαρχος να δοκιμάσει τον …λαγό; 

ΚΟΡΥΦΗ