ΚΟΙΝΩΝΙΑ - Έγκλημα - Κοινωνικά -

Κορινθία: Βρήκαν τους κακοποιούς που λήστεψαν μάνα και κόρη

Τέσσερις Έλληνες από τους οποίους δυο τσιγγάνοι, ένας Ρουμάνος και άλλοι δυο άγνωστοι, ήταν οι δράστες της ληστείας που είχε γίνει στο Μούλκι Κορινθίας

Η ληστεία είχε γίνει στις πέρυσι 13 Μαρτίου και εξιχνιάστηκε από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Κιάτου.

Τέσσερις Έλληνες από τους οποίους δυο τσιγγάνοι, ένας Ρουμάνος και άλλοι δυο άγνωστοι, ήταν οι δράστες της ληστείας που είχε γίνει στο Μούλκι Κορινθίας με θύματα μια ηλικιωμένη γυναίκα και την κόρη της, έξω από το σπίτι τους την ώρα που επέστρεφαν ανυποψίαστες από επίσκεψη σε μια γειτόνισσα!

Οι δυο από τους επτά κακοποιούς που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, ακινητοποίησαν τις δυο γυναίκες στην αυλή του σπιτιού με την απειλή καραμπίνας και ενός πιστολιού και τις υποχρέωσαν να μπουν στο σπίτι. Έψαξαν όλα τα δωμάτια και, αφού άρπαξαν 2.500 ευρώ, ένα κινητό και ένα ρολόι χειρός, εξαφανίστηκαν μαζί με τους συνεργούς τους.

Η ληστεία είχε γίνει στις πέρυσι 13 Μαρτίου και εξιχνιάστηκε από την έρευνα των αστυνομικών του τμήματος Κιάτου. Η δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου για ληστεία και παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα περιλαμβάνει δυο Έλληνες ηλικίας 34 και 38 χρόνων, δυο τσιγγάνους ηλικίας 37 και 32 χρόνων, έναν 46χρονο Ρουμάνο και δύο ακόμη συνεργούς τους που δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

ΚΟΡΥΦΗ