ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ -

Κατάκολο: Γίνεται λιμάνι αφετηρίας για κρουαζιέρα της Costa

Δύο ταξίδια της εταιρίας θα έχουν ως λιμάνι αφετηρίας το Κατάκολο. Σύμφωνα με την διαφημιστική καμπάνια, στις 27 Μαΐου και τις 6 Ιουνίου, θα ξεκινήσει από το επίνειο του Πύργου και της Ολυμπίας 9ήμερη κρουαζιέρα με προορισμό τη Μαύρη Θάλασσα και τερματισμό τον Πειραιά

Μπορεί να λέγονται πολλά, μπορεί να συζητιέται το «ξεπούλημα» του, όμως κάποιος ειδήσεις έρχονται  απρόσμενα, χωρίς ανακοινώσεις και δίνουν προοπτική. Διαφημιστικές καταχωρήσεις
της Costa Crociere στις Κυριακάτικες εφημερίδες, «αποκάλυψαν» πως η εταιρία που φέρνει χρόνια τώρα τα περισσότερα πλοία της στο Κατάκολο, το κάνει αφετηρία κρουαζιέρας.

Ναι καλά διαβάζεται… Δύο ταξίδια της εταιρίας θα έχουν ως λιμάνι αφετηρίας το Κατάκολο. Σύμφωνα με την διαφημιστική καμπάνια, στις 27 Μαΐου και τις 6 Ιουνίου, θα ξεκινήσει από το επίνειο του Πύργου και της Ολυμπίας 9ήμερη κρουαζιέρα με προορισμό τη Μαύρη Θάλασσα και τερματισμό τον Πειραιά.

Πρόκειται για μια νέα κρουαζιέρα με το πολυτελές Costa Deliziosa και αυτό είναι ένα πρώτο δείγμα των αποτελεσμάτων της άρσης του cabotage. Βέβαια αν το συγκεκριμένο δρομολόγιο φανεί ελκυστικό για τους τουρίστες και έχει απήχηση τότε θα εκτιμηθεί εκ νέου η κατάσταση και θα επαναληφθεί.

Η κρουαζιέρα θα ξεκινήσει από το Κατάκολο για Μύκονο, Σμύρνη, Κωνσταντινούπολη, Κωνστάτζα, Οδησσό, Γιάλτα και τελικό προορισμό τον Πειραιά. Το κόστος για τις εννέα ημέρες ξεκινά από τα 599 ευρώ πλέον λιμενικών φόρων, αεροπορικών εισιτηρίων και μεταφορών προς το λιμάνι και τα παιδιά είναι δωρεάν. Να σημειώσουμε πως με αυτή την Κίνηση το λιμάνι μπαίνει στη λίστα με άλλα ελληνικά λιμάνια που γίνονται λιμάνια αφετηρίας όπως ο Πειραιάς και το Ηράκλειο.

http://www.ilialive.gr/

ΚΟΡΥΦΗ