ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - Ποδόσφαιρο -

Και με κόσμο και με Μελισσανίδη στο Αίγιο

Τουλάχιστον 900 οπαδοί της ΑΕΚ θα είναι σε μια γωνιά του γηπέδου, ενώ αναμένεται και αρκετοί άλλοι να είναι διασκορπισμένοι στις θύρες που θα βρίσκονται φίλοι των γηπεδούχων

Μπορεί η αστυνομία να άναψε «κόκκινο» στην οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών της ΑΕΚ στο Αίγιο την Κυριακή (12/10), ωστόσο η Ένωση θα έχει τον κόσμο της στο πλευρό της κόντρα στον Παναιγιάλειο. Οι γηπεδούχοι ανοίγουν μία θύρα για τους Ενωσίτες, οι οποίοι αν και μεμονωμένα θα ταξιδέψουν μαζικά.

Τουλάχιστον 900 οπαδοί της ΑΕΚ θα είναι σε μια γωνιά του γηπέδου, ενώ αναμένεται και αρκετοί άλλοι να είναι διασκορπισμένοι στις θύρες που θα βρίσκονται φίλοι των γηπεδούχων. Η δίψα των «ενωσιτών» να δουν από κοντά την ομάδα τους είναι τεράστια και την Κυριακή το γήπεδο αναμένεται γεμάτο.

Εκτός από τον κόσμο της ΑΕΚ στο Αίγιο θα βρίσκεται την Κυριακή και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης, όπως γράφει η «Ώρα» κατάφερε και έχει προγραμματίσει αυτό το ταξίδι κι αν δεν προκύψει κάτι το εντυπωσιακό, τότε θα δει από κοντά την ΑΕΚ στην πρεμιέρα της στη Β’ Εθνική.


 

ΚΟΡΥΦΗ