ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ -

“Και γιατί να μην είμαι εγώ υποψήφιος της Ν.Δ. στην Κόρινθο;”

Η κουβέντα σχετικά με τα πρόσωπα που μπορούν να βγουνε πιο μπροστά αν δεν είναι υποψήφιος ο Β. Νανόπουλος όλο και θεριεύει.

Στην προεκλογική περίοδο έχουμε εισέλθει στην Κόρινθο με τον "αφέτη" Ν. Σταυρέλλη να έχει δώσει το "σήμα εκκίνησης".

Και εδώ έχει εμφανιστεί το εξής παράδοξο. Ενώ από τη μία πλευρά ξέρουμε οι επιλογές ότι θα είναι από 1-3 με συγκεκριμένα ονόματα (Σταυρέλης ο σίγουρος, Χασικίδης και Πνευματικός περιμένουν), στην άλλη η δημόσια "σιωπή" προμηνύει "μπουμπουνητά". Η κουβέντα σχετικά με τα πρόσωπα που μπορούν να βγουνε πιο μπροστά αν δεν είναι υποψήφιος ο Β. Νανόπουλος όλο και θεριεύει.

Πρόσφατα, σε παρέα περί τα Επιμελητηριακά, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Χ. Κορδώσης αναρωτήθηκε φωναχτά  "Και γιατί να μην είμαι εγώ;" Τώρα, αν ήταν ρητορική ή όχι η απάντηση-ερώτηση, αυτό δεν διευκρινίστηκε.

Φαίνεται πάντως ότι η φθορά του διετούς "πολέμου" Πνευματικού και Νανόπουλου έχει πιάσει και τη δεύτερη πλευρά. Κάποιοι σύμβουλοι έφυγαν, κάποιοι άλλοι κοιτάζουν καχύποπτα, κάποιοι θα ήθελαν μια διαφορετική αντιπολίτευση και η εντύπωση που έμεινε σε αρκετούς με την εμπλοκή του (ή τη μη εμπλοκή του) στα Επιμελητηριακά ήταν από λίγο έως πολύ αρνητική.

Όλο αυτό λοιπόν έχει δημιουργήσει και μια παράλληλη κουβέντα μήπως η λύση προυποθέτει και άλλα πρόσωπα. Και το μυαλό όλων των εμπλεκομένων πάει προς πάσα κατεύθυνση. Και στου Χ. Κορδώση..

ΚΟΡΥΦΗ