ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Ξεκινά το οδοιπορικό διαβούλευσης με τους πολίτες ο Πελοπίδας Καλλίρης

Με έναν πρωτότυπο τρόπο αποφάσισε να ξεκινήσει την περιοδεία του ο Πελοπίδας Καλλίρης. Με ένα βανάκι, που πιθανότατα να εξελιχθεί στη "μασκότ" της προεκλογικής εκστρατείας, ξεκινά αυτή την εβδομάδα από την Αρχαία Κόρινθο (αύριο Τρίτη).

Με έναν πρωτότυπο τρόπο αποφάσισε να ξεκινήσει την περιοδεία του ο Πελοπίδας Καλλίρης.

Με ένα βανάκι, που πιθανότατα να εξελιχθεί στη "μασκότ" της προεκλογικής εκστρατείας, ξεκινά αυτή την εβδομάδα από την Αρχαία Κόρινθο (αύριο Τρίτη).

Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου θα βρεθεί στον Άσσο και τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου σε Περιγιάλι και Λέχαιο.

 Η επικοινωνιακή του ομάδα φαίνεται να αρχίζει να κινητοποιείται με εφευρετικό τρόπο ώστε να υποστηρίξει την υποψηφιότητα

Το Δελτίο Τύπου αναφέρει

Το οδοιπορικόδιαβούλευσης με τους πολίτες ξεκινάει!

«ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ».

Με το vanaki της ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ θα βρεθούμε παντού. Θα συζητήσουμε με τους συντοπίτες μας και θα κάνουμε μαζί πράξητο αυτονόητο.

Την εξέλιξη του τόπου! Για το Δήμο Κορινθίων που μας αξίζει!

Ξεκινάμε από την Αρχαία Κόρινθο, την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ. στο Καφέ Μουσείο και συνεχίζουμε στον Άσσο την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου και ώρα 6.30 μ.μ. στο Καφενείο Σταματόπουλου.

Η συμβολή σας στη συζήτηση για ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα που  ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις προοπτικές της κάθε περιοχής, με αποτέλεσμα για τους πολίτες και τις επόμενες γενιές, είναι για εμάς αναντικατάστατη.

 

ΚΟΡΥΦΗ