ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ - ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ - Δημοτικά -

Ήρθε η ώρα του Δημαρχείου στο Ζευγολατιό! Κατατέθηκε η αίτηση χρηματοδότησης

Στην Αθήνα βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας, Αννίβας Παπακυριάκος, να καταθέσει στο υπουργείο Εσωτερικών ο ίδιος το φάκελο για την αποπεράτωση του Δημαρχείου στο Ζευγολατιό

Στην Αθήνα βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Βέλου-Βόχας, Αννίβας Παπακυριάκος, να καταθέσει στο υπουργείο Εσωτερικών ο ίδιος το φάκελο για την αποπεράτωση του Δημαρχείου στο Ζευγολατιό.

Θυμίζουμε πώς το δημαρχιακό κατάστημα βρίσκεται σε ημιτελή μορφή από τα τέλη του 2010 όταν χάθηκε η χρηματοδότηση και το έργο έμεινε στη μέση. (διαβάστε το ιστορικό εδώ)

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο δήμος Βέλου-Βόχας:

«Ξεκίνησε σήμερα η διαδικασία υποβολής προτάσεων στο πρόγραμμα «Φιλόδημος» για την αποπεράτωση των δημοτικών κτιρίων.

Ο Δήμος Βέλου – Βόχας συνεπής στις δεσμεύσεις του κατέθεσε αίτηση χρηματοδότησης («πρόσκληση 5, ομάδα Β») συνοδευόμενη από όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ένταξη του συγκεκριμένου έργου με τίτλο «Αποπεράτωση Δημοτικού καταστήματος».

Ο Δήμος μας κινήθηκε άμεσα για την κατάθεση με την έναρξη της πρόσκλησης. Θα μπορέσουμε να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες μόλις μας κοινοποιηθεί το έγγραφο της ένταξης.

Έτσι, λοιπόν, η ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου Δημαρχείου στην έδρα του Δήμου, το Ζευγολατιό, μπαίνει στην τελική ευθεία».

https://gnomipoliton.wordpress.com

ΚΟΡΥΦΗ